Unikey Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 nos így néz ki 15%-nál az én kocsijaim. KÉP KÉP KÉP KÉP A képeket hivatkozássá alakítottam. Ne szúrj be ekkora képeket! Üdv.:Gereby
riddick Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Elõször vedd kisebbre a képeket mert ha ezt egy modi meglátja...
Sanzi Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ezt a topikot nem dolgozhatjuk át egy Need for Speed Carbon autószépségversenyre? Mit gondolsz Gereby?
Gereby Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Hát... Intézkedem a megfelelõ helyen, egy véleménykérés szempontjából...
RedBoy Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Végigvittem a Carbont... Mit ne mondjak nem volt nagy kihívás.... A hibák nálam is megvoltak, kivéve a kirúgási hibát, mert nem küldtem el senkiit a bandából... Ha az EA így folytatja, akkor nem veszek több játékot tõlük... Kezd az egész olyan lenni mint a Fifa, NBA, NHL stb sorozat... szebb grafika, de nulla tartalom... Kezdõdhet a kocsiépítés.
Unikey Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Oksa.. átalakítottama topic nevet És mit gondoltok a 4 alkotásomról?
Gereby Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ez maradjon sima autómutogató topic. A verseny ITT található.
Recommended Posts