Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Pinnacle pctv pro

Recommended Posts

Posted

Ha bekapcsolom a tv-t akkor meg úgy 3 mp-ig utánna megáll a kép és csak hang van. Azóta csinálja ezt amióta sp2 van a gépemen!

Halasi Miklós
Posted

Nem tudom melyik verziód van, de valószínűleg egy kodekhiba lesz, ami nem kompatibilis az SP2-vel. Anno a Nero QuickTime szűrőjénél adta ezt elő. Azóta nem.

Másrészt ha csak a drivert teszed fel, használhatod ChrisTV-vel is, a Lite ingyenes...

• 4 months later...
Posted

Sziasztok!

Van egy Pinnacle PC TV PRO kártyám,már régóta használom XP alatt rendszeresen, és tökéletesen müködött.

Most viszont olyan problémám lenne, hogy megvásároltam a Vista-t,viszont szomorúan tapasztaltam, hogy a TV kártya nem müködik.

rendesen feltettem az eredeti programot (PC TV VISION). megtalálja az adókat, a kép is bejön,de csak állókép van, nem mozdul. és hang sincs.

mi lehet a probléma?

kérlek segítsetek,mert a Vista így nem jó ha nincs TV :(

Halasi Miklós
Posted

Szomorú híreim vannak:

1. a PCTV Pronak NINCS Vistás drivere, nem is lesz

2. Ha feltetted, futtasd XP SP2 kompatibilis módban.

3. Nekem néha olyat produkál, hogy nem tudja a graph-ot felépíteni a futtatáshoz. Szóval ha elindul oké, ha nem, sorry. Ha elindul, a hangot akkor sem tudod állítani.

• 2 weeks later...
Posted

Üdv! 8)

Egészen biztos, hogy nem lesz a Pinnacle Pctv Pro-nak Vista-s drivere? :(

Halasi Miklós
Posted

Sajnos mondhatni 100%... :( Sajnálom én is, de tényleg nincs mit tenni. Pedig jó kis kártya volt az, még a Win95-ös idõktõl...

• 2 weeks later...
Posted

Hi!

Na igen, király kis kari ez, és amint láttam a Pinnacle oldalán csak Valami USB-s TV tunert lehet csak kapni, ami támogatja a Vista-t. De az meg átszámítva, van vagy 25 ezer Ft :S

Halasi Miklós
Posted

Az új kártyák már Vista kompatibilisek a TVC Pro 4.7-el... :hááát: