kifly Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ha bekapcsolom a tv-t akkor meg úgy 3 mp-ig utánna megáll a kép és csak hang van. Azóta csinálja ezt amióta sp2 van a gépemen!
Halasi Miklós Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nem tudom melyik verziód van, de valószínűleg egy kodekhiba lesz, ami nem kompatibilis az SP2-vel. Anno a Nero QuickTime szűrőjénél adta ezt elő. Azóta nem. Másrészt ha csak a drivert teszed fel, használhatod ChrisTV-vel is, a Lite ingyenes...
Petya19 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Sziasztok! Van egy Pinnacle PC TV PRO kártyám,már régóta használom XP alatt rendszeresen, és tökéletesen müködött. Most viszont olyan problémám lenne, hogy megvásároltam a Vista-t,viszont szomorúan tapasztaltam, hogy a TV kártya nem müködik. rendesen feltettem az eredeti programot (PC TV VISION). megtalálja az adókat, a kép is bejön,de csak állókép van, nem mozdul. és hang sincs. mi lehet a probléma? kérlek segítsetek,mert a Vista így nem jó ha nincs TV
Halasi Miklós Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Szomorú híreim vannak: 1. a PCTV Pronak NINCS Vistás drivere, nem is lesz 2. Ha feltetted, futtasd XP SP2 kompatibilis módban. 3. Nekem néha olyat produkál, hogy nem tudja a graph-ot felépíteni a futtatáshoz. Szóval ha elindul oké, ha nem, sorry. Ha elindul, a hangot akkor sem tudod állítani.
rendiboy Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Üdv! Egészen biztos, hogy nem lesz a Pinnacle Pctv Pro-nak Vista-s drivere?
Halasi Miklós Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Sajnos mondhatni 100%... Sajnálom én is, de tényleg nincs mit tenni. Pedig jó kis kártya volt az, még a Win95-ös idõktõl...
rendiboy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hi! Na igen, király kis kari ez, és amint láttam a Pinnacle oldalán csak Valami USB-s TV tunert lehet csak kapni, ami támogatja a Vista-t. De az meg átszámítva, van vagy 25 ezer Ft
Halasi Miklós Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Az új kártyák már Vista kompatibilisek a TVC Pro 4.7-el...
Recommended Posts