Jhonny Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Sziasztok! Nagyon jó lett a novemberi szám, a Vistát ugyan már letöltöttem egyszer, de a tippek-trükkök részben nagyon sok hasznos információt találtam, és külön köszönet a Panda Internet Security 2007-ért!
SzoZo Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A borítóját elrontottátok! Rövidebb, mint az újság, és hajtogatni kell. Már korábban is volt erre panasz, akkor csak 4 cm-es rész volt visszahajtva, azt könnyû levágni, de ha mostani rész fedelétõl megszabadulok, akkor nehezen jövök rá, hogy ez nem lakberendezési magazin. A tartalom érdekes, a lemezmellékleten a Vista fölösleges. (Ennyi erõvel felherülhetett volna az UHU 2.0)
Predator Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ezzel nem értek egyet, mert sokaknak nincs még Internetük, akik veszik ezt az újságot, de kíváncsiak a Vistára. Szerintem nagyon jó ötlet volt.
Jhonny Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Azért azt nem hinném, hogy valakinek van egy olyan gépe, amin elindul a Vista, de nincs bekötve a NET. Bár sosem lehet tudni, de szerintem se fölösleges a Vista DVD melléklet. Sőt...
AkyyrA Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Bár én még nem kaptam meg az újságot, de nem értek egyet veletek, hosszas Vista tesztelgetés után (MÉG), nem vagyok Vista párti (Majd ha minden programgyártó észbe kap ), de nem volt felesleges. Ismeretségi körömben nagyon sokan vannak, akiknek gépükön nagyon jól elfut a Vista, de nincs NET. Pl aki apránként rak össze egy jó gépet (mint pl én). Az nem biztos hogy ki tud havonta adni hosszabb távon 4-5 vagy középkategória esetén 6-10 ezer forintot pluszba netre. Szerintem kedves gesztus volt ez a PC World szerkesztőségétől
SzoZo Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Szóba se hoztam a netelérést. Ha itt tartunk, akkor termékkulcsot kell igényelni. Ezt az interneten lehet (2329 hoppkódon). A Lemezmellékleten levõ Vista 2007. máj. 31-ig mûködik. Az operációs rendszer angol nyelvû. Nagyon jó, hogy fölkerült, így eldicsekedhetek, hogy nekem van Vistám. Azt sajnálom, hogy a DVD melléklet mellé már csak egy CD került. "Önök a Microsoft által szponzorált lemezmellékletet használták, köszönjük."
Halasi Miklós Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A magyar verziót nem lehetett feltenni, lévén még most sincs kész a magyarítás teljesen. Az angol angolosításával viszont nincs gond. És meddig működjön? Életed végéig? émonikacj: Egy szériaszámért meg be kell ugrani egy netkávézóba, és aktiválni a Live hozzáférést. (SzoZo @ 2006. november 2. 13:29) 153266[/snapback]A tartalom érdekes, a lemezmellékleten a Vista fölösleges. (Ennyi erővel felherülhetett volna az UHU 2.0) És szerinted mit használnak többet? Windowst vagy UHU-t?
Adani Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Biztos Windows, de pont a Vistát? Nekem egyáltalán nem jön be, és nem vagyok vele egyedül. De hát ezt fel kell tenni ha lehetõség van rá, mert újdonság, talán én is kipróbálom egy félreesõ partíción, de a bétát már láttam nyáron, nem voltam lenyûgözve tõle. Egyébként az újságot még a posta nem hozta el, de hátha sikerül holnapra.
Papp Gábor Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Legközelebb akkor a 3.1-et tesszük az újság mellé
Aneurysm Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 A novemberi számban találtam egy elõfizetéses csekket, amire az van ráírva hogy 1 évre a 2006/12. számtól. Én elõfizetõ vagyok de ha jól emlékszem a decemberi számra még be vagyok fizetve (tehát csak következõ hónapban kell megújítanom). Attól én még befizethetem ezt a csekket vagy várjam meg azt amelyik a decemberi számban lesz?
vmiki Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Áááá a 3.11 túl új nekünk. Maradjunk a jó öreg, és stabil! DOS-nál. Nekem még nem fagyott le!!! Csak akkor mirõl szólna az újság?
Adani Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Na igen a jó öreg DOS, azt még a garázsban írta Gates. Vagyis a következõ CD-n az Ms-Dos 1.0-át kéne látni.
zvaranka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Valamilyen oknál fogva nem mûködik az Agnitum regisztráció frissítõ webcím.
sakic Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Én örülök, hogy feltettétek a Vistát mindjárt rakom fel kipróbálni. A 44.-ik oldalon, az Alien computernél találtam egy hibát: "3 GH-es Athlon 64 processzor köré építve", először azt hittem lemaradtam valamiről, de aztán a táblázatban megnéztem, gondolom hogy a 3000-el keverhettétek öszze.
Babó22 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 És szerinted mit használnak többet? Windowst vagy UHU-t? És szerinted melyiket használnának jobban? Stabil rendszer-t vagy csak egy Beta fejlesztői még bug-okat nem derített fel rendszert.
chipmix Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Nekem tetszik ez a szám is. A sokat halogatott Vista telepítése is megoldódik remélem, és az is, hogy külön partición nem lesznek vele gondjaim, hogy a kód minek kell, azt nem értem, de mindegy. Nagyon örülök a parancssor rejtelmei címû folytatásos cikknek, hiszen régóta szerettem volna megismerni, még akkor is, ha idáig is el voltam nélküle, valahogy az ismeret hiánya mindig azt sugallta, hogy az alapok hiányoznak. Hát az elsõ borítóoldal az egy kicsit furcsára sikeredett, de én a tartalmat tartom elsõdlegesnek, az viszont remek.
zoltánszól Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Elõször megorroltam az írástudatlan újságárusra, aki a PCWorld DVD mellékletes változat helyett a CD-st adta el 1847,- forintért. Alaposabban megnéztem a borítót: semmilyen jelzés sincs rajta, hogy ez most a DVD-s, vagy a CD-s változat. De miért? A Vistát fölöslegesnek tartom. Aki akarta, már rég letöltötte, mint én (két verzióban), de akinek nincs nethozzáférése, annak meg nem regisztrálható, tehát 30 nap után meghal a Vistája. Tehát nem sok értelme volt föltenni. A Nyakkendõ nélkül igen gyenge képminõségû a flashvideó formátum miatt. Nekem nagyon nem tetszett. Maradjon avi, vagy mpeg formában, ha lehet. Voltak ennél jobb hónapok is.
Basic1528464489 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Eszméletlen jó lett a novemberi szám! Csak és kizárólag gratulálni tudok hozzá! Bevallom õszintén ez elmúlt hónapokban eléggé hanyagoltam a PC Worldot, mert kissé elkésett infókkal volt tele, és a design nagyon gagyi volt. Én, mint grafikus csak örülni tudok ennek az új, letisztult, modern, trendi izléses designhoz! Na és persze tartalmilag is ötös! A Vistát természetesen már én is letöltöttem, de ha jól emlékszem ezt így meglehetett volna rendelni Redmondból "bárkinek", más fórumok szerint, -akik megrendelték- olyan 5.000 forintba került. Így külön örülök neki! És utólagos engedelmetekkel, az általam sûrûbben látogatott Vista topicba ezt jeleztem is. Csak így tovább!
Humberto Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Jó lett az újság mint minidg! Érdekes az IDF beszámoló...!!
htibi58 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Kipróbálnám a Vista-t, de nem tudom mennyire intelligens a telepítője, nem szeretném ha tönkre vágná a jelenlegi rendszeremet. Jelenleg a Win XP Prof hun és a Suse Linux van rajta és a grubbal választom ki, hogy melyik oprendszer induljon. Csináltam egy üres 20 GByte-os primary partíciót, leformáztam NTFS-re. Van olyan megoldás, hogy a Vista feltelepüljön, de ne vágja tönkre a jelenlegi bootmanagert? Vagy ne reménykedjek, továbbra is az az M$ alapelve, hogy Win mellett ne legyen más oprendszer?
Humberto Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Szerintem jobban jársz, ha fizikailag másik HDD-re telepíted. Én anno így teszteltem az XP-t; így nem volt akadás. IDE kábelt tdugtam Win98, vissza: XP
htibi58 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 (Humberto @ 2006. november 4. 14:31) 153805[/snapback] Szerintem jobban jársz, ha fizikailag másik HDD-re telepíted. Én anno így teszteltem az XP-t; így nem volt akadás. IDE kábelt dugtam Win98, vissza: XP Lehet, hogy kihagyom, mert végig scanneltettem az Advisorral, hogy mit szól a gépemhez. Sok baja nem volt vele, a hangkártya és a VGA kártya driverét frissítenem kell, erre számítottam is, a drivereket meg amúgy is frissítem idõnként. Fura módon az üres 20 GByte-os partíciót figyelemre sem méltatta, (az XP-t meg én nem engedem, hogy felülírja). Figyelmeztettett, hogy a Vista telepítése után meg kell válnom a DVD-RAM drivertõl (ezt még túlélném), a NOD 32-tõl és a Nero Express 3-tól (nem értettem, hogy csak miért Express-szel van baja, mert a teljes Nero 6.60 van rajta, nem az Express). Valószínûleg kihagyom, bár érdekelt volna, hogy milyenre sikeredett.
Danand Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hello! A kérdésem a következő: a DVD-s újság 31. oldalán a bal alsó nagy kép (14.kép) felső részében leírja a tesztelő(?) konfigját! Nekem a lenti van, és szerintem jobb, akkor nekem is el fog futni a VISTA, vagy az ott leirt konfig egy példa vagy átírás, hogy ne tudjuk, hogy milyen gépen volt tesztelve? Előre is kösz!
Recommended Posts