Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Liero Xtreme

Recommended Posts

Posted

:nyíl:

Ide írhattok mindent ezzel a nagyszerû játékkal kapcsolatban! Aki nem ismerné katt itt leszedheti 8)

Posted

Hello! Nekem megvan. Kéne egy servert csinálni a fórumosoknak, és játszhatnánk néha ;)

Posted

Ja 8). Csak nekem nem jó :( . Na Mindegy. Mi ismerjük egymást valahonnan nem? :)

Posted

Helló!

Én a sima lieroval játszottam régen de most ez az xtreme... Már töltöm is és próbálom.

Biztos nagyon durva... Kb. mint a soldat. :)

Légyszi rendesen írj! Üdv.:Gereby

Posted

Igen. nekem is megvolt a sima liero. Sok ésszerû újitás van benne. Több mod-ba is lehet játszani akár 8(!)-an is. Netes felülete is van. :szemöldök:

Posted

Az a 8-egy kicsit túlzás, az új patch-ben plusz 40 mod van ;)

• 1 month later...
Posted

Nekem is megvan és nagyon tetszik ez a játék. Csak hát a Windowsom folyton kékhalálozik, ha játszok vele. Most gondolkodom azon, hogy hogyan lehetne megoldani Linux alá ezt. De azt hiszem meg a megoldás. Van DOSBox Linuxra is. :D

Hello! Nekem megvan. Kéne egy servert csinálni a fórumosoknak, és játszhatnánk néha ;)

Benne vagyok, csak nem tudom, hogy hogyan csinálhatnék egy szervert.

OFF

Gulaa, azt hiszem mi is ismerjük egymást. Ha nem én Németh Anti vagyok

ON

• 2 weeks later...
Posted

Igen, igen. Én mostmár tudok servert csinálni. :hááát:

• 2 months later...
Posted

Szevasztok emberek!!!!

Izéé.....Olyan bajom van a játékkal kapcsolatban, hogy amikor játszok vele kiírja, hogy ALKALMaZÁSHIBA!!!!

Mi a francot :mossfogat: csináljak neki?????????

Elõre is kösz a segítséget!!

Csõsztök.

Légy szíves írj rendesebben! Üdv.:Gereby

Posted

Nézd meg mi okozza a hibát. Próbáld meg azt megoldani. Ha nem megy akkor telepítsd újra a játékot. Ha továbbra is csinálja, akkor driverek, rendszer eszközök (Direct X) újratelepítés. Ha továbbra is gázos, akkor XP újrarakás, meg nyomnék egy memtestet.

• 4 months later...
Posted

A lierot hogy lehet xp alatt játszani, nem tudjátok?