Gulaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 íl: Ide írhattok mindent ezzel a nagyszerû játékkal kapcsolatban! Aki nem ismerné katt itt leszedheti
Benoc Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Hello! Nekem megvan. Kéne egy servert csinálni a fórumosoknak, és játszhatnánk néha
Gulaa Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Ja . Csak nekem nem jó . Na Mindegy. Mi ismerjük egymást valahonnan nem?
csepelball Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Helló! Én a sima lieroval játszottam régen de most ez az xtreme... Már töltöm is és próbálom. Biztos nagyon durva... Kb. mint a soldat. Légyszi rendesen írj! Üdv.:Gereby
Gulaa Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Igen. nekem is megvolt a sima liero. Sok ésszerû újitás van benne. Több mod-ba is lehet játszani akár 8(!)-an is. Netes felülete is van.
Benoc Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Az a 8-egy kicsit túlzás, az új patch-ben plusz 40 mod van
Babó22 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Nekem is megvan és nagyon tetszik ez a játék. Csak hát a Windowsom folyton kékhalálozik, ha játszok vele. Most gondolkodom azon, hogy hogyan lehetne megoldani Linux alá ezt. De azt hiszem meg a megoldás. Van DOSBox Linuxra is. Hello! Nekem megvan. Kéne egy servert csinálni a fórumosoknak, és játszhatnánk néha Benne vagyok, csak nem tudom, hogy hogyan csinálhatnék egy szervert. OFF Gulaa, azt hiszem mi is ismerjük egymást. Ha nem én Németh Anti vagyok ON
Gulaa Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Igen, igen. Én mostmár tudok servert csinálni.
axyy722 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Szevasztok emberek!!!! Izéé.....Olyan bajom van a játékkal kapcsolatban, hogy amikor játszok vele kiírja, hogy ALKALMaZÁSHIBA!!!! Mi a francot csináljak neki????????? Elõre is kösz a segítséget!! Csõsztök. Légy szíves írj rendesebben! Üdv.:Gereby
Gereby Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Nézd meg mi okozza a hibát. Próbáld meg azt megoldani. Ha nem megy akkor telepítsd újra a játékot. Ha továbbra is csinálja, akkor driverek, rendszer eszközök (Direct X) újratelepítés. Ha továbbra is gázos, akkor XP újrarakás, meg nyomnék egy memtestet.
ád02 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A lierot hogy lehet xp alatt játszani, nem tudjátok?
Recommended Posts