Twardowski Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Hali! Sürgõs segítségre szorulok! Hogy tudnám életrekelteni Epson Stylus C48-at, ok megnéztem a linuxprintig.org-ot és letöltöttem a gutenprintet, ami elvileg viszi de nekem nem sikerült Itt állok befürödve, bedobna nekem egy türülközöt valaki? ír:
Babó22 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ha GNOME ablakkezelõd van, akkor lépj be a rendszer menübe, adminisztráció és ott a nyomtaók vagy ilyesmi. Utána onnantól olyan, mintha Windowsban állítanál be egy nyomtatót. Rákattintasz kétszer az új nyomtató ikonra, és a varázsló utasításait kövesd. Telepítõlemezt ne használj, mert ami hozzá van driver az Windows-ra jó. Majd nyomtass vele egy tesztoldalt.
Twardowski Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Ha GNOME ablakkezelõd van, akkor lépj be a rendszer menübe, adminisztráció és ott a nyomtaók vagy ilyesmi. Utána onnantól olyan, mintha Windowsban állítanál be egy nyomtatót. Rákattintasz kétszer az új nyomtató ikonra, és a varázsló utasításait kövesd. Telepítõlemezt ne használj, mert ami hozzá van driver az Windows-ra jó. Majd nyomtass vele egy tesztoldalt. KDE-t használok és a varázslót el is inditom, "gimp print" megjegyzéssel mutatt is újakat, de a C48 nincs a listában pedig a gutenprint leírásban szó van róla, hogy ezt is támogatja - itt vok meglõve Esetleg máshonnan nem lehet ehhez a modellhez driverert szerezni? Google a barátom, de most nem tud segíteni ír:
Babó22 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Sokat tudnál még segíteni azzal is, hogy megmondod, milyen Linux disztribúciót használsz.
Twardowski Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Suse 10.1-est jelenleg bár könnyen meglehet, hogy váltok majd Mandrivara
Recommended Posts