Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nyomtató életrekeltése

Recommended Posts

Posted

Hali!

Sürgõs segítségre szorulok! Hogy tudnám életrekelteni Epson Stylus C48-at, ok megnéztem a linuxprintig.org-ot és letöltöttem a gutenprintet, ami elvileg viszi de nekem nem sikerült :mérges::mérges:

Itt állok befürödve, bedobna nekem egy türülközöt valaki? :Sír:

Posted

Ha GNOME ablakkezelõd van, akkor lépj be a rendszer menübe, adminisztráció és ott a nyomtaók vagy ilyesmi. Utána onnantól olyan, mintha Windowsban állítanál be egy nyomtatót. Rákattintasz kétszer az új nyomtató ikonra, és a varázsló utasításait kövesd. Telepítõlemezt ne használj, mert ami hozzá van driver az Windows-ra jó. Majd nyomtass vele egy tesztoldalt.

Posted
Ha GNOME ablakkezelõd van, akkor lépj be a rendszer menübe, adminisztráció és ott a nyomtaók vagy ilyesmi. Utána onnantól olyan, mintha Windowsban állítanál be egy nyomtatót. Rákattintasz kétszer az új nyomtató ikonra, és a varázsló utasításait kövesd. Telepítõlemezt ne használj, mert ami hozzá van driver az Windows-ra jó. Majd nyomtass vele egy tesztoldalt.

KDE-t használok és a varázslót el is inditom, "gimp print" megjegyzéssel mutatt is újakat, de a C48 nincs a listában pedig a gutenprint leírásban szó van róla, hogy ezt is támogatja - itt vok meglõve

Esetleg máshonnan nem lehet ehhez a modellhez driverert szerezni? Google a barátom, de most nem tud segíteni :Sír:

Posted

Sokat tudnál még segíteni azzal is, hogy megmondod, milyen Linux disztribúciót használsz.

Posted

Suse 10.1-est jelenleg bár könnyen meglehet, hogy váltok majd Mandrivara