Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Epson CX5400 Hiba

Recommended Posts

Posted

Sziasztok. Van egy ilyen tipusú nyomtatóm, meghalt :(

A bekapcsolás után, azonnal kigyullad a error lámpa, és megjelenik a " nyomtatási hiba " üzenet.

Tudok e valamit kezdeni vele? vagy javíthatatlan?

köszönöm a segítséget!!

Laci

Posted

Mitõl romolhatott el? Patronok jók benne? Papír nem ragadt be?

Ciao.

Posted

Szia.

A patronok jók, van benne festék. A fej tiszta.

bekapcsoláskor meg sem mozdul a fej, Papír nics benne, már az egészet szétszedtem, összeraktam, de semmi. Ha kézzel a fejet elmozdítom, kikapcsoláskor visszamegy a helyére, és megcsinálja a tisztító mûveletet. A menûbe sem enged belépni:(

Laci

Posted

Nem lehet, hogy beragadt a szán?

Ciao.

Posted

Nem romlott el, csak elérte a Protection counterje az Epson által meghatározott értéket.

Nem kell mást tenned, mint az Epson szervízszoftverjével lereseteleg a számlálót, nyomsz nekil egy soft resetet a progival, és kész is van. Ki-be kapcsolás után ismét mûködik a masina.

Progit le tudod tölteni innen: <<KLIKK>>

Feltelepíted, kiválasztod a nyomtatódat a listából. Aztán az értesítési területen lévõ kis ikonra jobbklikk, majd a menüben megkeresed a reset protection counter pontot és lefuttatod. Utána a menüben megkeresed a soft resetet. Azt is elnyomod és kiész is. ki-be kapcs, és elvileg megy.

Posted

Hálásan köszönöm Gábor a segítséget.

A progit lementettem, futtatam, kikerestem a nyomtató tipusát, de a menûben a reset protection counter pont nem aktív, nem tudom futtatni. A progi menûjében lévõ soft reset müködik, de nem oldja meg a problémát. :(

Laci

Posted

Akkor valószínüleg nem jó nyomtatótípust választottál ki. Nekem simán ment. A cégben ilyen nyomtatónk van, már 3x kellett resetelni, mert nyomtatünk vele mint a..... :)

Esetleg egy reatartot is nyomhatsz a gépnek, meg a nyomtatót is kapcsold ki-be ha már feltelepítetted a progit.

• 2 weeks later...
Posted

Sajnos Gábor, ez nem megy. Biztos, hogy jó a tipus, amit beírtam, de mégsem aktív a Reset protection counter.

Nagy kár!! Sajnálnám kidobni a nyomtatót.

Köszönettel Laci

• 2 weeks later...
Posted

Xiaxtok

Segitséget szeretnék kérni, az a problémám,hogy van egy EPSON STYLUS D68-as tipusu nyomtatóm

és valahogy kikéne nullázni,mert így nem nyomtat.

Valaki esetleg tud nekem segiteni???

Elöre is köszönöm

Ja és énis feltettem a progit,le is futattam,és nem használ neki,ugyanugy nem csinál semmit....

Posted

Sziasztok!!!!!

Eza SSC Service Utility program jó a hp nyomtatokhoz is?