szervizlaci Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Sziasztok. Van egy ilyen tipusú nyomtatóm, meghalt A bekapcsolás után, azonnal kigyullad a error lámpa, és megjelenik a " nyomtatási hiba " üzenet. Tudok e valamit kezdeni vele? vagy javíthatatlan? köszönöm a segítséget!! Laci
ProFiler Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Mitõl romolhatott el? Patronok jók benne? Papír nem ragadt be? Ciao.
szervizlaci Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Szia. A patronok jók, van benne festék. A fej tiszta. bekapcsoláskor meg sem mozdul a fej, Papír nics benne, már az egészet szétszedtem, összeraktam, de semmi. Ha kézzel a fejet elmozdítom, kikapcsoláskor visszamegy a helyére, és megcsinálja a tisztító mûveletet. A menûbe sem enged belépni:( Laci
nagygabor Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Nem romlott el, csak elérte a Protection counterje az Epson által meghatározott értéket. Nem kell mást tenned, mint az Epson szervízszoftverjével lereseteleg a számlálót, nyomsz nekil egy soft resetet a progival, és kész is van. Ki-be kapcsolás után ismét mûködik a masina. Progit le tudod tölteni innen: <<KLIKK>> Feltelepíted, kiválasztod a nyomtatódat a listából. Aztán az értesítési területen lévõ kis ikonra jobbklikk, majd a menüben megkeresed a reset protection counter pontot és lefuttatod. Utána a menüben megkeresed a soft resetet. Azt is elnyomod és kiész is. ki-be kapcs, és elvileg megy.
szervizlaci Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Hálásan köszönöm Gábor a segítséget. A progit lementettem, futtatam, kikerestem a nyomtató tipusát, de a menûben a reset protection counter pont nem aktív, nem tudom futtatni. A progi menûjében lévõ soft reset müködik, de nem oldja meg a problémát. Laci
nagygabor Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Akkor valószínüleg nem jó nyomtatótípust választottál ki. Nekem simán ment. A cégben ilyen nyomtatónk van, már 3x kellett resetelni, mert nyomtatünk vele mint a..... Esetleg egy reatartot is nyomhatsz a gépnek, meg a nyomtatót is kapcsold ki-be ha már feltelepítetted a progit.
szervizlaci Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Sajnos Gábor, ez nem megy. Biztos, hogy jó a tipus, amit beírtam, de mégsem aktív a Reset protection counter. Nagy kár!! Sajnálnám kidobni a nyomtatót. Köszönettel Laci
Lefy Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Xiaxtok Segitséget szeretnék kérni, az a problémám,hogy van egy EPSON STYLUS D68-as tipusu nyomtatóm és valahogy kikéne nullázni,mert így nem nyomtat. Valaki esetleg tud nekem segiteni??? Elöre is köszönöm Ja és énis feltettem a progit,le is futattam,és nem használ neki,ugyanugy nem csinál semmit....
feco93 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Sziasztok!!!!! Eza SSC Service Utility program jó a hp nyomtatokhoz is?
Recommended Posts