Token Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Van egy kis gond az új billentyûzetemmel. Ha játszok valamilyen játékkal és nyomom a gombot egy ideig normálisan megy majd mintha elengedtem volna leáll és addig nem is mozog tovább abba az irányba még meg nem nyomom újra. az egérrel is vannak problémáim mégpedig ugyan így játék közbe valamikor nem reagálja le hogy megnyomtam a gombot (strati közbe elég idegesitõ tul lenni) Ja meg nincs hosszú i-m az angol kiosztás miatt. Valaki tudna segiteni?
ProFiler Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Milyen típus? Az í betûvel nincs mit tenni, a kódját kell használni. Viszont a billrntyûzetnek lehetséges, hogy a szoftvere csinálja ezt. Ciao.
Token Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 A billentyûzet :Microsoft wirless Comfort Keyboard 1.0A Egér: MS Wireless optical mouse 2.0A Leszedtem hozzá 2 software-t a MS honlapjárol de így sem oldódott meg a probléma (Lehet az lenne a probléma hogy abban a software-ben nincs külön 1.0A és egér esetében 2.0 A
Recommended Posts