mdani Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Nekem nagyon bejött. Csak egy nagy problémám van!! Nem tudna nekem adni egy nagyarosítást róla!! Legalábbis azt, hogy hol található Elõre is köszi a felvilágosítást
payskin Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Hogy hol található az, aki nem tudna adni nagyarosítást? Ööö...
Sanzi Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Nekem tetszett, igaz nem sokat játszottam vele. Jó játék, de nálam nem lesz etalon. Ezen kívül, viszont mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyűrűk Ura fanok előnyben.
mdani Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Nyugi mindenkinek Találtam magyarosítást a íl: www.magyaritasok.hu weboldalon. Ott a T betûnél keressétek a The Lord of The Rings:The Battle of Middle-Earth-ot Az elsõ a jó, mert a következõ a kettõhöz készült. Na ennyi
Scrofa87 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Szerintem a LotR rajongóknak kötelezõ darab. Bár nem lett olyan nagy durranás és olyan összetett, mint ahogy beharangozták. Én is többet vártam tõle. Mondjuk ellophatták volna a Creative Assembly-tõl a total war-os játékmenetet és máris tökéletes lenne... Én amikor láttam az elsõ trailer-t olyannak képzeltem el, mint total war. Így a térképes stratégiázás abszolút kimaradt, és az egységek száma se érte el a jósolt többezret... Azért el lehet vele játszogatni.
mdani Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Pfhuu végre megint itt egy nagyon nagy szünet után. Már biztos mindenki látta, hogy kijött a bfme2, ami már kiváltota a hozzá fűzött reményeket (szerencsére). A játék hangulata sokkal jobb mint az előzőé, a szabad építkezés nagyon jól jött és a sereg létszámának drasztikus változása is adott egy alaphangulatot. Új fajok (sajna kivették a rohaniakat), új karakterek és hősök, na és az új kiegészítő hozzá sem kutya. A játék nehézsége nem hagy maga után kívánni avlot, kivéve a profiknak (mint én, na ego az van ). Na mindegy bárkinek bármi problémája van a játékkal kapcsolatban az írjon.
Recommended Posts