Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gyûrûk ura:The Battle for Middle-Earth

Recommended Posts

Posted

Nekem nagyon bejött.

Csak egy nagy problémám van!!

Nem tudna nekem adni egy nagyarosítást róla!!

Legalábbis azt, hogy hol található :?:

Elõre is köszi a felvilágosítást :ötlet:

Posted

Hogy hol található az, aki nem tudna adni nagyarosítást? Ööö... :pislog:

Posted

Nekem tetszett, igaz nem sokat játszottam vele. Jó játék, de nálam nem lesz etalon. Ezen kívül, viszont mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyűrűk Ura fanok előnyben. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Nyugi mindenkinek

Találtam magyarosítást a :nyíl: www.magyaritasok.hu weboldalon. Ott a T betûnél keressétek a The Lord of The Rings:The Battle of Middle-Earth-ot :ötlet: Az elsõ a jó, mert a következõ a kettõhöz készült.

Na ennyi :upsz:

• 1 year later...
Posted

Szerintem a LotR rajongóknak kötelezõ darab. Bár nem lett olyan nagy durranás és olyan összetett, mint ahogy beharangozták. Én is többet vártam tõle. Mondjuk ellophatták volna a Creative Assembly-tõl a total war-os játékmenetet és máris tökéletes lenne... :D Én amikor láttam az elsõ trailer-t olyannak képzeltem el, mint total war. Így a térképes stratégiázás abszolút kimaradt, és az egységek száma se érte el a jósolt többezret... Azért el lehet vele játszogatni. ;)

• 1 month later...
Posted

Pfhuu végre megint itt egy nagyon nagy szünet után. Már biztos mindenki látta, hogy kijött a bfme2, ami már kiváltota a hozzá fűzött reményeket (szerencsére). A játék hangulata sokkal jobb mint az előzőé, a szabad építkezés nagyon jól jött és a sereg létszámának drasztikus változása is adott egy alaphangulatot. Új fajok (sajna kivették a rohaniakat), új karakterek és hősök, na és az új kiegészítő hozzá sem kutya. A játék nehézsége nem hagy maga után kívánni avlot, kivéve a profiknak (mint én, na ego az van :D). Na mindegy bárkinek bármi problémája van a játékkal kapcsolatban az írjon. :ötlet: