Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Fraps

Recommended Posts

Posted

Nem indul a Fraps teljes regisztrált verziója!

Mi a baja ennek? mert csak a demó megy a teljes nem!?.

:dühös::gonosz::mérges:

Posted

Pontosabban mi nem indul? Telepités? Program futtatása? Videófelvétel? Próbáltad újratelepiteni? 32bites verziót használsz? Milyen felhasználói fiókban akarod használni? Teljes jogosultságú vagy korlátozott felhasználói fiókban? Melyik verziót akarod használni?

Posted

Fel lehet telepíteni csak megnyitni nem lehet!

Nem csinál semmit!

Posted

Kerested már az értesítési területen?

IPB kép

Abból a fekete kis ikonból indul, ha ki van pipálva a General -->Start Fraps minimized: Link.

Posted

Nincsen lent az értesítési területen!

• 3 months later...
Posted

Nekem sem indul el a teljes már mindent csináltam mi lehet a baj?

Posted

Ha elõtte már tettél fel régebbi verziót akkor újra kell telepíteni a Windows-t!

Nekem is így javult meg!

Posted

Bocs, de ez hülyeség most én pont régebbit akarok feltenni mert a legújjab van fenn letöröltem felraktam, az újat és xarakodik nem nyítja meg am volt már fenn úgyanígy csak most újra lett téve.

Posted

Sziasztok,

Ha már fent volt egy próba verzió, akkor csak az letörlése után kezdjetek neki a teljes telepítéséhez, ha így se megy Windows újra... vagy amilyen op.rendszert használtok :hmm:

• 2 years later...
Posted

Sziasztok!

Letöltöttem a Fraps teljes verzióját de nem akar elindulni :(

Feltelepítem, kirakja az ikont rákattintok 2x, az egér mutatja, hogy elkezd tölteni aztán semmi :S Nem indul el a program :( Eltávolítottam majd újra raktam de még mindig nem indul el (A próba verziók se indulnak el, xpm van) :(

Valami tanács, vagy ötlet, hogy miért lehet ez?

Előre is köszönöm!!!! :pislog:

Posted

Rendszergazdai jogokkal próbálkozol?

Posted

Nem lehet, hogy kis méretben indul, így csak egy kis ikon jelenik meg az óra mellett a tálcán?

Posted

Rendszergazdai jogokkal????

És semmi se jelenik meg a tálcán :S :S

Nem tudom mit csináljak :S:(

Posted

Rendszergazdai fiókkal csinálod mindezt? XP-n a kettõ ugyanaz.

Posted

Igen, rendszergazda vagyok!!!! Esetleg nem kell valami program a mûködéséhez??? Vagy valami???? :S

Posted
Letöltöttem a Fraps teljes verzióját de nem akar elindulni :(

Warez.

xpm van

Fentibõl következik, hogy több, mint valószínû, hogy ez is tört, plusz hatalmas eséllyel taknyolt vagy te általad, vagy más által. Mirõl beszélünk?

Posted

Letöltöttem a legújabb verziót és mûködik!!! :D

Mi a legideálisabb érték Videó felvevésre???

Posted

Érdekes ez a Fraps. Csináltam vele egy 30 másodperces videót (a kipróbálhatónak ennyi a korlátja). Maga a felvétel nem érzõdött, de a lejátszás már kicsit akadozik. Csinált nekem egy 600 megabájtos videót 746496 kb/s-os bitrátával. :pislog: Ha a lejátszóprogramon kívül más is eszi a winyót, egybõl nézhetetlenné válik. (Ami nem is csoda, hiszen a bitsebesség 91,125 MB/s. Egy egyórás felvétel 160 GB lenne. :huh: )

Ezt csupán azért tartom furának, mert vannak nekem 1080p-s videóim, de azoknak a bitrátája ennek még a tizedét sem éri el. Úgy tûnik tehát, hogy a program semmilyen tömörítési eljárást nem alkalmaz a videók rögzítése során, úgyhogy csak óvatosan.

Posted

Jó, nem lehet. De végül is érthetõ, mert mibe is tömörítené? MPEG4 esélytelen, DivX, Xvid szerintem szintén. Ez van.

Posted

Hát ez. Engem nem nagyon izgat, a teljes verziót úgysem vettem volna meg. :P Csak azért említettem meg, mert hátha van, aki egész estés mozit akar csinálni a Mukákó II végigjátszásából, aztán ne akkor kapjon a fejéhez, amikor látja, hogy elfogyott az összes hely a terrabájtos merevlemezen. Mert ekkora anyagot konvertálni sem semmi feladat, az fix.

Posted

Óvatosan jegyzem meg, a Camtasia saját codecje detto ugyanilyen.

Mindkét program fejlesztõje -- de fõleg a Frapsé, amelyet arra terveztek, hogy DirectX-es játékokból vegyél fel videót -- abból indul ki, hogy miközben épp futtatsz egy programot, amit a videón be akarsz mutatni, a számítógépnek elég kevés ideje maradna arra, hogy bármilyen mpeg jellegû tömörítéssel játsszon -- másodpercenként 25-30 képkockán. Ezért egy olyan saját codecet használnak, ami õrült módon tolja ki a képeket a merevlemezre minden különösebb tömörítés nélkül. Nyilván ezt késõbb tetszõleges formátumba át lehet konvertálni.

Posted

2.4ghz-s vinyóval, mi az ideális beállítás, ami nem akasztja nagyon a játékot és veszi is? A 3.0.3-as Fraps van meg (teljes verzió) Valaki pls segítsen :)

A tesómnak 2.8ghz-s vinyója van, neki mi lenne?

Elõre is köszönöm! :)