ocsi Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Adott a feladatom: egy nagy rakás képbõl csináljak egy jóhangulatu 'videót'. Persze háttérben zenével, feliratokkal és így tovább... Milyen programot érdemes ehez használnom??? Tudnátok segíteni?
VINIKOR Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A Microsoft Photo Story 3 is valami ilyesmit tud: Link.
CaptHowdy Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ott a Powerpoint, ami elvileg erre tökéletesen alkalmas, ha nem akarsz túl bonyolultat, illetve ha videó fájlban szeretnéd, akkor Movie Maker, ami ugye Windows komponens...
Halasi Miklós Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ha pedig fizetõs programot szeretnél, akkor a MemoriesOnTV a neked való program.
h.apci Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Üdvözlet mindenkinek egy újonctól! A Photo Story 3-mal készítem a foto-videókat, s a Néro 7-tel írom lemezre. Többször elõfordult, de végül valahogy mindig magoldódott a következõ gond. A kapacitás majdnem teljes kihasználásával (<300 kép) készítettem foto-videót, s a maximális méretben mentettem el számítógépen történõ lejátszás céljából (1024x768 – 295 MB + 107 MB a második rész). A Néro 7-tel raktam össze a kettõt, készítettem címoldalt hozzá. Éppen csak, hogy ráférne egy DVD-re. Vissza akartam játszani, de nem megy; akadozik, ugrál. Ha az elmentett részeket játszom le akár a Winamp-pal, akár a Media Payer 10-zel, csak ritkán és egész kicsit akad, de ott is akad! Kisebb projektnél ez nincs. Így nem merem egyszer használatos lemezre írni (az újraírhatót meg a videolejátszóm nem fogadja el). Mit lehet, vagy kell tenni? A lapozófájl mérete lehet erre hatással? A processzor IntelPentium 4. Legyetek kíméletesek a válasszal, mert tök amatõr vagyok! Elõre is köszönöm!
Recommended Posts