istinet Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Szóval van egy ki gondom a Gothic 3-mal: mégpedig az, hogy elakadtam. Cape-Dunben vagyok és nem találom a banditák barlangját. Ha valaki tudja, hogy hol vannak, kérem írja meg.
Garono Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Elméletileg még senki sem tud segíteni, mivel nem jelent még meg a játék. Amúgy van már Gothic téma, felesleges minden résznek egy saját topik. Szerintem.
istinet Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 A játék október 13. án jelent meg és már több helyen meg lehet vásárolni Szaerintem pedig kell egy topik minden résznek.
Garono Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Nem tudtam, hogy pontosan mikor jelenik/jelent meg. Azt hittem, még nem jelent meg.
istinet Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Ja értem. Én azért tudom ilyen jól, hogy mikor jelent meg mert már nagyon vártam csak nem találom a banditákat. És még 1 dolog: az a baj hogy tényleg kell neki az 1 GB RAM. Most 512 van a gépemben, de volt próbálva 768al is és még úgy is szaggat fõleg ha felveszem a tûzkardot .
littleNorbi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Na hogy lehet megoldani azt a feladatot amit Tom az egyik fejvadász ad Faring-ban hogy hozzam el neki Ali-t?Már megkalapáltam de semmi....
Recommended Posts