Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Képlopó programok

Recommended Posts

Posted

Helló!

Olyan képlopó programot keresek amivel a képek konturjait körbe lehet pontosan rajzolni, úgy hogy ebben a program segít, nem nekem kell mikrométerrõl mikrométerre mozgatni az egeret.

Olyan hasonló funkcióra gondolok mint a Photoshopban a mágikus lasszó.

Köszönöm.

Posted

Modjuk kilopod a képet, elmented és Photoshop-ban megcsinálod ezt? Az úgy nem jó? És akkor van PrintScreen billentyû.

Posted

Ez így túl egyszerû lenne. Nincs Photoshopom. Amúgy meg nem túlzottan tudom kezelni a Photoshop progit.

Nem tudom pl elmenteni azt a körvonalas képrészletet amit a lasszóval elmentettem, mindig tesz mögé v fehér v fekete hátteret.

Posted

Esetleg GIMP??? Ha nincs photoshop-od az helyettesítheti. Amúgy meg amit így kivágsz, illeszd be egy átlátszó (tranparent) háttérre

Posted
FastStone Capture - ha nem is automatikusan, de kb. 10-szeres nagyításnál egész könnyen körbe lehet rajzolni a kivágandó részleteket.
Posted

Olyan képlopó progit mondjatok, ami a filmbõl is kiszed egy képet.

• 2 months later...
Posted

Én is olyan képlopót keresek, amit filmeknél is lehet használni.

Posted

Egyszerű, de nagyszerű. :)

http://d.turboupload.com/d/1392214/MovieSnapshot.rar.html

• 1 month later...
Posted

Nekem van Cropperem is, Hardcopym is, de nem tudok olyan képernyõképet csinálni, amin egy megnyitott menü van, például a Start menü. Hogyan lehet olyan képet csinálni?

• 3 weeks later...
Posted

Nem egészen értem a problémát: ha kinyitom a Start Menüt, és megnyomom a Print Screent, olyan kép kerül a vágólapra, amin rajta van a Start Menu.