ba32107 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Nagyon jó lenne egy saját SMTP szerver, mert sok helyrõl netezek (koleszbõl, otthonról, hotspot-okról, suliból) és elég zavaró mindig átírni a címet. Jól tudom, hogy felteszek egy programot, és az akárhonnan, akármilyen csatlakozással smtp szerverzt biztosít? Mi ennek a programnak a neve? Elõre is kösz!
arpsoft Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Mondjuk google: " free SMTP server", elsõ találat: http://www.softstack.com/freesmtp.html
ba32107 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Feltettem, de amikor el akartam indítani akkor az internetkapcsolatot hiányolt vagy dns hibát jelzett pedig online voltam. El se indult. Mi lehet a hiba?
ba32107 Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Feltettem kb. 5 különbözõ programot és egyikkel sem mûködik. A QK SMTP Server nevû progi talán a legjobb, erre a levelezõ elküldi, de a server program konzolján olvasható hogy nem tudja elküldeni. Sending failed, vagy valami hasonlót ír. Tud valaki segíteni?
Recommended Posts