Richy Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Itt lehet róla beszélni. Itt is az elsõ kérdés: Én is keresek egy backup programot, ti melyiket ajánljátok? http://www.genie-soft.com/ Ugye megvan a Nero 6.6, és abban van BackItUp program. Norton Ghost Én ezeket néztem, bár a Norton annyira nem tetszik, de az elõtte lévõ kettõ jól nézi ki
Kovács Dávid ( Davs ) Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ajánlom a Back It Up! -ot - ezt nem a Nero-sok csinálják! Ingyenes, honlap. Én ezt ajánlom/használom.
Richy Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 De ha megnézzük a Nero témát, akkor látjuk, hogy voltak visszaállítasi problémák vele. Persze lehet, sokaknak tökéletesen mûködik, de azért vannak ellenpéldák. Egyébként nekem is tetszik a BackItUp A másik programot nem ismeri senki?
Kovács Dávid ( Davs ) Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 tar czf backup.tar.gz /home/felhasználónév
Richy Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Nagyon örülök, hogy voltál olyan kedves, hogy Linux-os parancsokat megosztod velünk, de a felsorolt programok win alapúak, és én is win alapú megoldást keresek. Kivételt képeznek azok az emberek, akik rendelkeznek linux-szal (mint én is ), és azok programok helyett használhatják ezt a kis rövid parancsot.
Kovács Dávid ( Davs ) Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 De ha megnézzük a Nero témát, akkor látjuk, hogy voltak visszaállítasi problémák vele. Persze lehet, sokaknak tökéletesen mûködik, de azért vannak ellenpéldák. Egyébként nekem is tetszik a BackItUp A másik programot nem ismeri senki? Egyébként a Back It Up! , amit belinkeltem nem Nero termék Kattints csak a linkre.
h.arpad Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Én is keresek egy backup programot, ti melyiket ajánljátok? Acronis True Image. Nagyon jól dolgozik.
belataszajto Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Biztosan kinevettek, de a backup alatt mentést értetek? Mert engem az a Ghost féle érdekelne, (de nem ghost-al) ami ugye telepítés helyett rakná rendbe a meghajtómat. Olyan boot féle. Hát nem sokat értek hozzá ugye? Esetleg ha segítene valaki mivel, s hol kezdjem...
husaj Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni, hogy melyik jobb? Az Acronis True Image, vagy a Paragon Drive Backup? Köszi
payskin Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Miért nem próbálod ki õket? Mindkettõnek van letölthetõ, kipróbálható változata, ha jól láttam.
Kruppmityu Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Paragon Hard Disk Manager 6 (full, free), Paragon Exact Image 7 (full, free -> e-mail-es regisztráció ) PC WORD CD melléklet
Alfonz64 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Én a Paragon Drive Backup 6-ot ajánlom. Anno a PCWOrld olvasóinak ingyenes volt, a teljes verzió. 2006/05-ben volt. Az xp-t mindig ezzel mentem le, de eddig csak windowsból állítottam vissza, nem pedig boot dvd ről. Nekem a Norton Ghost-al régen problémáim voltak egészen a 11 verzióig. De 2007-től Paragon Drive Backup 6-ot használom és kb: 300 X hibátlan volt, és a haverjaim is ezt használják.
Kruppmityu Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Paragon DriveBackup 9_express Ingyenesen regisztrálható
Alfonz64 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Nagyon rendes tőled, köszönöm szépen ennek az infónak nagyon örülök.
Recommended Posts