Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Backup programok

Recommended Posts

Posted

Itt lehet róla beszélni.

Itt is az elsõ kérdés:

Én is keresek egy backup programot, ti melyiket ajánljátok?

1. http://www.genie-soft.com/
  2. Ugye megvan a Nero 6.6, és abban van BackItUp program.
  3. Norton Ghost

Én ezeket néztem, bár a Norton annyira nem tetszik, de az elõtte lévõ kettõ jól nézi ki :)

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Ajánlom a Back It Up! -ot - ezt nem a Nero-sok csinálják! Ingyenes, honlap. Én ezt ajánlom/használom.

Posted

De ha megnézzük a Nero témát, akkor látjuk, hogy voltak visszaállítasi problémák vele. Persze lehet, sokaknak tökéletesen mûködik, de azért vannak ellenpéldák.

Egyébként nekem is tetszik a BackItUp :)

A másik programot nem ismeri senki?

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

tar czf backup.tar.gz /home/felhasználónév 

:upsz:

Posted

Nagyon örülök, hogy voltál olyan kedves, hogy Linux-os parancsokat megosztod velünk, de a felsorolt programok win alapúak, és én is win alapú megoldást keresek.

Kivételt képeznek azok az emberek, akik rendelkeznek linux-szal (mint én is :) ), és azok programok helyett használhatják ezt a kis rövid parancsot. :D

Kovács Dávid ( Davs )
Posted
De ha megnézzük a Nero témát, akkor látjuk, hogy voltak visszaállítasi problémák vele. Persze lehet, sokaknak tökéletesen mûködik, de azért vannak ellenpéldák.

Egyébként nekem is tetszik a BackItUp :)

A másik programot nem ismeri senki?

Egyébként a Back It Up! , amit belinkeltem nem Nero termék ;) Kattints csak a linkre.

Posted

Biztosan kinevettek, de a backup alatt mentést értetek? Mert engem az a Ghost féle érdekelne, (de nem ghost-al) ami ugye telepítés helyett rakná rendbe a meghajtómat. Olyan boot féle. Hát nem sokat értek hozzá ugye? Esetleg ha segítene valaki mivel, s hol kezdjem... :(

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

Én azt szeretném kérdezni, hogy melyik jobb?

Az Acronis True Image, vagy a Paragon Drive Backup?

Köszi

Posted

Miért nem próbálod ki õket? Mindkettõnek van letölthetõ, kipróbálható változata, ha jól láttam.

Posted

Paragon Hard Disk Manager 6 (full, free), Paragon Exact Image 7 (full, free -> e-mail-es regisztráció )

PC WORD CD melléklet :)

• 11 months later...
Posted

Én a Paragon Drive Backup 6-ot ajánlom. Anno a PCWOrld olvasóinak ingyenes volt, a teljes verzió. 2006/05-ben volt. Az xp-t mindig ezzel mentem le, de eddig csak windowsból állítottam vissza, nem pedig boot dvd ről. Nekem a Norton Ghost-al régen problémáim voltak egészen a 11 verzióig. De 2007-től Paragon Drive Backup 6-ot használom és kb: 300 X hibátlan volt, és a haverjaim is ezt használják.

• 2 weeks later...
Posted

Paragon DriveBackup 9_express

Ingyenesen regisztrálható

Posted

Nagyon rendes tőled, köszönöm szépen ennek az infónak nagyon örülök. :)

• 3 weeks later...