Dragon0 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Sziasztok! A következõ lenne a problémám a WebCammal kapcsolatban: Vettem még anno egy Logitech QuickCam Express-t, és elveszítettem a telepítõ CD-jét. Újratelepítettem a Windows XP-t, és amikor rádugom a WebKamerát az USB-re, akkor csak annyi írt ki, hogy "Új hardver: Camera". Amikor rámegyek arra, hogy találja meg saját maga a drivereket, akkor nem találja meg. Honnan lehetne leszedni a drivereit, vagy hogyan lehet megoldani ezt a problémát?
Dragon0 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Leszedtem mindkét progiját (Image Studio + QuickCam Software), feltelepítettem, és újraindítottam. Az ImageStudio autómatikusan elindult, és mondta, hogy dugjam be a Cam-ot. Bedugtam, de semmi. Azt írta, hogy ha felismeri, akkor autómatikusan eltûnik az ablak, de semmi.... Tûzfal+NOD32 kikapcsolva.
Shanyiee Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Helloka! nekem is hasonló a gondom csak még anyit tennék hozzá h a közelmúltban sikerül valahogy életre keltenem a kicsikét én minden szoftware felis ismerte node! képet az nem mutatott pedig a pofájába dugtam az asztali lámpámat is és ugyse semmi most viszta alá akarom felrakni de nem tudom h menni fog-e ha megy irok még pár sort
Shanyiee Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 hát cumi! ez idõ alatt 5progit szdtem le a logitek oldalról is és más honnan is de ugyanaz a helyzet mint amit a "kolléga" fennt emlitett! hiába dugom be nem megy semmi menten megnézem belülrõl egy samu kalapácssal a camot
mizsi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Amikor a webcam-ot bedugod, akkor a Windows felismeri új hardverként?
Recommended Posts