BlueGold Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Egyik ismerösőmnek segítetek Weblapot készíteni. Külömbözö Video Streameket kell megjeleniteni a weblapon ( egyszerre csak egyet). Ez a jelenlegi kód [ "idézetben":-) ] : <table border=1> <tr><td> <OBJECT id=MediaPlayer codeBase=http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,4,7,1112 type=application/x-oleobject width="576" height="432" standby="Loading Windows Media Player components..." classid=CLSID:22D6f312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95> <PARAM NAME="autoStart" VALUE="True"> <PARAM NAME="FileName" VALUE="mms://www.fixtv.hu/fixdsl"> <PARAM NAME="ShowControls" VALUE="False"> <PARAM NAME="ShowStatusBar" VALUE="False"> <embed type="application/x-mplayer2" src="mms://www.fixtv.hu/fixdsl" autoStart="True" ShowControls="False" width="576" height="432" ShowStatusBar="False"></embed> </OBJECT> </td></tr></table> IE-ben (XP SP2-es) müködik átméretezi a "filmet", letiltja a vezérlőket és státussort. FireFox-ban viszont nyit egy fekete ablakot a "méretezésnek megfelelően" viszont a film marad az eredeti képméretben és megjelennek a vezérlőgombok. Ha valaki tudja, hogy mit kell átírni a kódban vagy tud más módszert a feladatra. Azt legyen szíves megosztani velem is. Kösz. előre is. Szerk. 1. Ha a "true"-t kicserélem "1"-re a "false"-t meg "0"-ra akkor a vezérlőgombok eltünnek a Firefox-ban is. A film átméretezésre van tippje valakinek?
zsoltchelsea Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Mondjuk én nem értek hozzá, meg nem is nagyon néztem át a kódot, de az az érzésem, hogy a Foxi motorja nagyon szabványt keres itt, ami nem biztos, hogy megvan. A Windows Media Player sem valami nagyon jó a Foxiban, bár támogatja a böngésző. Itt a kód szabványosságát és a kompatibilitást kéne ellenőrizni.
BlueGold Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Ma délután "körül néztem a Net-en" Firefox-al és kiderült, hogy nem az én általam használt kódban van a hiba. A FireFox más lapoknál is így jeleniti meg a "Video Stream-eket". Kiraktuk a "Kezdõlap"-ra, hogy IE ajánlott. Itt van a lap. Egyenlõre így marad.
BlueGold Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 A FireFox kicserélve 2.0-ra a hiba maradt.
BlueGold Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Az XP-t kicseréltem Vistára feltelepítettem hozzá a FireFox 2.0.3-at a Weblap bejön, de az "adókat" nem jeleniti meg (plugint probál keresni, de nem találta meg). Némi keresés után ezt találtam, az innen letöltött " mozactivex-ff-15.xpi " telepítése után FireFox-al is müködnek a "TV adók". Ez most Vista vagy FireFox hiba?
zsoltchelsea Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Na, azóta megtudtam, hogy a Foxi nem jeleníti meg az ilyeneket.
payskin Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 @BlueGold: Microsoft Windows Media Player Firefox Plugin 1.0.0.8
h.arpad Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ez egy nagyon jó megoldás: Media Player Connectivity (addon)
Recommended Posts