Dózsi Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Azt szeretném megkérdezni, hogy letöltöttem a Turbo C# Explorert, és kulcsot kér. Hol lehet hozzá igényelni? A honlapon sehol sem találtam.
arpsoft Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 A Borland oldalán kell magadat regisztrálni, utána kapsz kulcsot.
tibcsifiu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Sziasztok! Letöltöttem a Borland Turbo C 2.0-át. Az vele a gondom, hogy nem tudom feltelepíteni a gépemre. Mikor F9-el elindítom a telepítõt, mindíg kiír Valami hibaüzenetet és megáll Miért? Tibcsi
zsofiah Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Szeretnék írni egy olyan programot, ami könyvtárakban keres. Hogy tudom kiiratni, hogy mi egy meghatározott mappa tartalma? röviden: van egy 2 szintû könyvtárszerkezetem, benne sok-sok szöveges fájllal. Van néhány kulcsszó, amit meg kell keressek mely fájlokban fordul elõ közülük, és azok megtalált sorát az elérési úttal, és fájlnévvel együtt pl. fájlbairányítani. Van valakinek ötlete, javaslata?
artemis Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 (edited) Hello! Meggyûlt a bajom a c-vel. Borland C++ version 3.1 van és unable to open include file 'conio.h' írja ki. Ugye az optionoknál kell beállítani, direktories. Mit kell beírni include és a library direktories-hez? Köszi! Edited May 9, 2008 by Gereby
Gereby Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Gondolom abban a mappában, ahová telepítetted, ott headers, vagy includes mappa. (Ahol a .h állományok vannak.)
joozsef Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Hello! Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a Turbo C# Explorert az internetrõl. A telepítés sikerült, de a program futtatásakor az alábbi hibaüzenet jelenik meg: [C# Warning] The /incremental option is no longer supported [C# Error] Could not write to output file 'c:\Program Files\Borland\BDS\4.0\Demos\CSharp\Applications\Puzzle\bin\Debug\Puzzle.exe' -- 'Érvénytelen a könyvtárnév. Mit lehet tenni, hogy a program mûködjön? A segítséget elõre is köszönöm.
Recommended Posts