zöldfülû Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Sziasztok, egy sokaknek egyszerű, de legalább idióta kérdésem van: Adott egy táblázat-honlap, aminek egyik cellájában van egy swf (tipikusan egy flash betét felül). PHP-s, tehát ha menüt választanak, az egész oldalgarnitúra betöltődik újra. Ez nem baj, de a flash betét nem kellene, hogy újra töltődjön. (Csak "frissítés" gombra kattintva.) Olyasmi sorocskát keresek a cellácskámba, mint a "noindex", vagy "nofollow" stb. ) Segítsen valaki egy hányatott sorsúnak... )
zsoltchelsea Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Ha rákeresnél, megtalálnád õket (én írtam be). Amúgy itt vannak: <meta name="robots" content="Utasítás a robotnak "> Utasítás a robotnak: all : mindent indexelje le, amit csak hajlandó (ez az alapértelmezés) index : leindexelhetõ lap (ez is alapértelmezés) noindex : a lapot ne indexelje le a robot follow : kövesse a robot a lapon szereplõ linkeket (ez az alapértelmezés) nofollow : a lapon szereplõ linkeket ne kövesse a robot noimageindex : a képeket ne indexelje le (az Altavista robotja biztosan érti)
zöldfülû Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Köszönöm, a fentieket én is ismerem. Olyan bejegyzés kellene, ami ezt a frissítést akadályozza meg...
payskin Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Látatlanban azt mondom, egyszerûen nem megoldható. Ha a flash kódja benne van az oldalban, az oldal letöltésével együtt az is letöltõdik újra, ez ellen nem tudom, mit lehet tenni. Amit csinálni lehetne, hogy a flash esetleg emlékezzen rá, hol tartott a lejátszásban, és a következõ letöltõdésnél onnan folytassa. A másik lehetõség, hogy a flash kódot ki kell pakolni valahogy a kódból (nem tudom, mondjuk frame-be, brr, még leírni is rossz), de ha egy táblázat cellájáról beszélünk, akkor ez sem igazán jön szóba.
ZsoltiD Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Üdv! Azt milyen kóddal csinálod meg, hogy mindig ugyanonnan folytassa a flash lejátszást ahol abbahagyta? Zsolti
zsoltchelsea Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Sajnos nem tudom még. Talán a Flash topicban megkapod az infót. Sajnálom, hogy nem tudok segíteni.
Recommended Posts