Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ne töltõdjön újra

Recommended Posts

Posted

Sziasztok, egy sokaknek egyszerű, de legalább idióta kérdésem van:

Adott egy táblázat-honlap, aminek egyik cellájában van egy swf (tipikusan egy flash betét felül). PHP-s, tehát ha menüt választanak, az egész oldalgarnitúra betöltődik újra. Ez nem baj, de a flash betét nem kellene, hogy újra töltődjön. (Csak "frissítés" gombra kattintva.) Olyasmi sorocskát keresek a cellácskámba, mint a "noindex", vagy "nofollow" stb. :))

Segítsen valaki egy hányatott sorsúnak... :))

Posted

Ha rákeresnél, megtalálnád õket (én írtam be). Amúgy itt vannak:

<meta name="robots" content="Utasítás a robotnak ">

Utasítás a robotnak:

• all : mindent indexelje le, amit csak hajlandó (ez az alapértelmezés)
  • index : leindexelhetõ lap (ez is alapértelmezés)
  • noindex : a lapot ne indexelje le a robot
  • follow : kövesse a robot a lapon szereplõ linkeket (ez az alapértelmezés)
  • nofollow : a lapon szereplõ linkeket ne kövesse a robot
  • noimageindex : a képeket ne indexelje le (az Altavista robotja biztosan érti)

Posted

Köszönöm, a fentieket én is ismerem. Olyan bejegyzés kellene, ami ezt a frissítést akadályozza meg... :)

Posted

Látatlanban azt mondom, egyszerûen nem megoldható. Ha a flash kódja benne van az oldalban, az oldal letöltésével együtt az is letöltõdik újra, ez ellen nem tudom, mit lehet tenni.

Amit csinálni lehetne, hogy a flash esetleg emlékezzen rá, hol tartott a lejátszásban, és a következõ letöltõdésnél onnan folytassa. A másik lehetõség, hogy a flash kódot ki kell pakolni valahogy a kódból (nem tudom, mondjuk frame-be, brr, még leírni is rossz), de ha egy táblázat cellájáról beszélünk, akkor ez sem igazán jön szóba.

• 4 months later...
Posted

Üdv!

Azt milyen kóddal csinálod meg, hogy mindig ugyanonnan folytassa a flash lejátszást ahol abbahagyta?

Zsolti

• 3 weeks later...
Posted

Zsolti ha tudod, akkor légyszi írd le!

Köszi!

zsoltchelsea
Posted

Sajnos nem tudom még. Talán a Flash topicban megkapod az infót. Sajnálom, hogy nem tudok segíteni.