Lyrics Pebble Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Nemrég használoma Premiere Pro 2.0. Olyan problémám van a Razor eszközel ketté vágtam egy klipet és cross dissolve átmenetet húztam rá. Bármyennyire is konfigurálom az effekt vezérlõt, nem látom az átmenetett. Renderelés megtörtént, a duration 1,5 másodperc.
CaptHowdy Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Amikor ráteszed a tranzíciót nem dob ki egy hibaüzenetet? Nekem ilyen problémám volt...
rocka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 hali, vegas 7.0-hoz lenne egy kérdésem. Azt szeretném megcsinálni, hogy a videón legyen egy kép, tehát fusson a videó, és rajta egy fekete felirat... de nemjön össze sehogy, légy szíves helP
Lyrics Pebble Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Nem kaptam semmi hibaüzenetet. Rocka-nak: valószínûleg ez úgy Mûködik mint a Premierben. le kell gyártani a felíratot a photoshpban egy transparens rétegen. Ez a szöveg réteget kell beimportálni és a vidósáv2 tenni a vidosáv1 klip fölé.
Lyrics Pebble Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Egyszerûen érthetetlen, kitöröltem a crosst és másik átûnési efekteket huztam a timelinre és mind megy, kivéve a cross dissolve.
CaptHowdy Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Talán még az is lehet, hogy: Ugye a pro 2.0 támogatja a GPU-s renderelést, ez fõleg a tranzíciókra vonatkozik. Lehet, hogy a grafikus kártyád viszont ezt nem támogatja. Ez lehet a baj. A beállításoknál nézd meg, hogy ez engedélyezve van e!
Lyrics Pebble Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Radeon X800 GTO kártya van a gépbe, átnéztem a beállításokat, nem találtam sehol a GPU beállítást. Egyébként a rendelés után csak kéne látnom az átûnést, vagy nem ???? Egyébként elõtte a Premiere elements használtam és ott voltak olyan filmek amikor nem ment cross dissolve és volt amikor ment. Egyszerüen nem jöttem még rá mi a fene lehet.
CaptHowdy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Úgyérted, hogy csak a renderelés után láthatod az átmenetet? Elvileg valós idõben látnod kell a szerkesztõ monitoron. Az X800-al nem lehet gond. Általában milyen formátumba exportálod a videókat?
Recommended Posts