Jump to content
GSForum - Segélyvonal

cross dissolve

Recommended Posts

Lyrics Pebble
Posted

Nemrég használoma Premiere Pro 2.0. Olyan problémám van a Razor eszközel

ketté vágtam egy klipet és cross dissolve átmenetet húztam rá. Bármyennyire is konfigurálom az

effekt vezérlõt, nem látom az átmenetett. Renderelés megtörtént, a duration 1,5 másodperc.

Posted

Amikor ráteszed a tranzíciót nem dob ki egy hibaüzenetet? Nekem ilyen problémám volt...

Posted

hali, vegas 7.0-hoz lenne egy kérdésem. Azt szeretném megcsinálni, hogy a videón legyen egy kép, tehát fusson a videó, és rajta egy fekete felirat... de nemjön össze sehogy, légy szíves helP

Lyrics Pebble
Posted

Nem kaptam semmi hibaüzenetet.

Rocka-nak: valószínûleg ez úgy Mûködik mint a Premierben. le kell gyártani a felíratot a photoshpban

egy transparens rétegen. Ez a szöveg réteget kell beimportálni és a vidósáv2 tenni a vidosáv1 klip fölé.

Lyrics Pebble
Posted

Egyszerûen érthetetlen, kitöröltem a crosst és másik átûnési efekteket huztam

a timelinre és mind megy, kivéve a cross dissolve.

Posted

Talán még az is lehet, hogy: Ugye a pro 2.0 támogatja a GPU-s renderelést, ez fõleg a tranzíciókra vonatkozik. Lehet, hogy a grafikus kártyád viszont ezt nem támogatja. Ez lehet a baj. A beállításoknál nézd meg, hogy ez engedélyezve van e!

Lyrics Pebble
Posted

Radeon X800 GTO kártya van a gépbe, átnéztem a beállításokat, nem találtam sehol

a GPU beállítást. Egyébként a rendelés után csak kéne látnom az átûnést, vagy nem ????

Egyébként elõtte a Premiere elements használtam és ott voltak olyan filmek amikor nem

ment cross dissolve és volt amikor ment. Egyszerüen nem jöttem még rá mi a fene lehet.

Posted

Úgyérted, hogy csak a renderelés után láthatod az átmenetet? Elvileg valós idõben látnod kell a szerkesztõ monitoron. Az X800-al nem lehet gond. Általában milyen formátumba exportálod a videókat?