Botond Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Sziasztok! Hogyan lehet a Call of Duty-ból a hangokat kivenni szerkesztésre? Ha ez illegális akkor bocsi. Azért kellene mert az osztályommal csináljuk az október 23-i mûsort és kellenének bele hasonló effektek. Ha tudtok más megoldást, légyszíves írjátok le. Gépfegyó (fõleg ruszki), kiabálás, stb hangok kellenének.
Pentium XE Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 A fórumban van egy hasonló topik : KATT Utána kivágod a neked kellő részt és mented.
Botond Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Nem egészen erre gondoltam. Nem lehet valahogy a játék indítása nélkül kivenni ezeket a fájlokat? Egyik haverom azht mondta valahogy meg lehet oldani csak már elfelejtette hogyan.
pokolfajzat Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Szeintem amire gondolsz az remek én ezt avatarnak hívom. vannak bizonyos file a játékban azt simán megnyithatod. abba vannak a páják meg minden. Én mehgpróbáltam képeket de nem ment. Az cod2 úgy működik hogy mindennek van címe localized_english_iw01.iwd/multi/skin/fegyver/mp44/kinézet zzz//multi/skin/fegyver/mp44/kinézet ez ezért mert nézi az ujjat ha van a régit nem hasznájja és abc sorrenben figyeli ami a végén van abc nek az az ujj. Egyépként szombat 14:20 kezdődött a lan party 27 órás volt marha sok tessco energia ital fogyott és bundáskenyér, és kávét nemis de sokat üdítőztünk amibe csak 1 félében van koffein. 12-en voltunk. de neten is nyomom. a cod1 jobban szerkesztheted mint a kettőt. a lényeg a mainba vannak *.pk3 és ezek tömörített dolgok adatok a játékról --------Cod\Main\localized_english_pak1.pk3\sound\german\*.wav-------- -------localized_english_pak a multihoz tartozik------- a hang vaw vagy mp3 ha ezeket módosítod akkor nem tudod viszahozni ujratlepítés nélkül. ezért van az avatart max 10MB foglal kisdolgot módosítanak benne pl menü célkereszt stb. sok szerencsét ja társícsd winrar-al.
Recommended Posts