powermen Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Hétrõl hétre programokat teszünk fel és törlünk le.Általában mindig marad belõle valami a rendszer leíró adatbázisban. Én a Reg Cleaner-t használom ez elég korrektül takarít és eddig még nem törölt ki olyan dolgot ami a rendszer stabil mûködéséhez kell. Ti milyen progit használtok és miért
kori Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sokféle progi van erre, de én a CCleaner-t és szintén az õsrégi Reg Cleanert használom. Megbízhatók és eddig nálam is problémamentesen teszik a dolguk.
Sanzi Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 CCleaner. Nálam övé a múlt, a jelen, és a jövõ.
Kiskalóz Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Én a TuneUp Utilities progit használom már pár éve. Nagyon tettszik, és sokmindent tud. Bár nem ingyenes szerintem megéri az árát. Tune Up
arpsoft Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Én meg magamat használom megelőzésre. A takarítás sajnos soha sem tökéletes, ráadásul veszélyes is lehet.
Proculus Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Illetve a regisztrációs adatbázis kitakarítására egy kiváló program a RegSupreme Pro!
raven76 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Heló Mindenki! Én az MSN megosztási mappáját akarom törölni, mert már elég nagy méretû, és nem kell. Viszont, ha megnyitom az MSN-ben a megosztási mappát akkor ott nem látni semmit, a winyón mégis ott van. Törölni nem lehet, mert "egy másik prg használja", még csökkentett módban sem. Milyen progival lehetne? Köszi!
Recommended Posts