ladakolyok Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Sziasztok! Vásároltam az egyik szolgáltatonál a samsung sgh-x640-es telefonomhoz egy USB adat kábelt.Az eladó megadot egy internet címet ahonnan letõlthetem a kábelhez a softvert.A samsung honlapjárol is letöltöttem a softvert amivel majd tudok komunikálni a pc és a telefon között.De hiába telepitettem fel mindkét progit nem látja a pc a telefont.Mi lehet a probléma?
kfx Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Mindent úgy csináltál, ahogy azt az útmutató elõírja? Van olyan, hogy az sem mindegy, hogy kikapcsolva dugod-e rá a telefont, vagy hogy mikor kapcsolod be azt.
ladakolyok Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 A telefon használati leírásában nem igazán találtam erre utaló leírást, így fel hívtam a telefon szolgáltatot és kértem a segítségét.De õ azt mondta hívjam a samsung ügyfélszolgálatát.Ezt is megtettem ,de õ is avval biztatgatot,hogy próbálkozak a softver beállításával vagy másik samsung telefon softverével.Igazábol õ sem tud több segítséget adni.Egy telefonok javításával foglalkozo szakit is kérdeztem,aki azt mondta,hogy nagyon nehéz rábírni a samsungokat az adatkábelen való komunikálásra.Ezért kértem a segítséget, hát ha valakinek van egy olyan progija ami komunikál adatkábelen keresztül a telefonnal. Elõre is köszi a segítséget!
paprix Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ha még aktuális: A Mobileaction oldalán találsz megfelelõ szoftvert a telcsidhez. Nálam mûködik SGHX490-es telefonon, de az általuk készített átjátszó kábellal. Hogy bármilyen kábellal mûködik-e azt nem tudom, ki kell próbálni. A kábel típusa: MA-8230P Esetleg nézz utánna az interneten hol lehet felétek ilyen kábelt venni.
Recommended Posts