Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hírlevél

Recommended Posts

Szerdahelyi Gergely
Posted

Sziasztok

Jövõre lesz egy új honlapom, és szeretnék hírleveleket küldeni majd. HTML-ben csinálom a lapot, ha lesz rá idõm akkor már nem a Dreamweaverrel hanem EditPlusszal (mert ezt ismerem). Kérdéseim a következõk:

- Milyen módon lehet feltölteni az adatbázisát ennek a hírlevél-címlistának? - én itt olyanra gondoltam, hogy egy kérdõívben kitöltetem az adatokat, majd valahova el kell küldeni. De hova? Milyen programnak?

- Tfh elkészült a lista, be van importálva egy e-mailes programba. De mi legyen ez? (Outlookról úgy hallottam nem alkalmas erre (se) igazán)

Létezik valami program ami ezt az egész cirkuszt megcsinálja? Vagy van valami alternatív megoldás?

Elõre is köszönöm a válaszokat..

zsoltchelsea
Posted

Nekem ez elég bonyolult. Mit is szeretnél pontosan?? :pislog:

Írj egy PHP fájlt, hogy csinálja meg a táblákat. De ez itt offtopic, nem ide való.

Szerdahelyi Gergely
Posted

Megpróbálom felhasználói szemszögbõl megközelíteni:

A lényeg, hogy a vendégem kitölt egy ûrlapot, amiben bekérem az illetõ adatait, e-mail címét. Ez az e-mail cím bekerülne egy adatbázisba, amit akkor vennék elõ, amikor kiküldöm havonta 1x a hírleveleket.

Egyszóval hírleveleket szeretnék küldeni. Pl. kapok én is minden héten a PC World-tõl, biztos vagyok benne, hogy nem egyenként írkálják be a címzett mezõbe a neveket. Ezt a trükköt szeretném megtudni, hogy hogyan megy.

Lehet, hogy ez nem HTML, akkor bocs, de fogalmam sincs hová való...

Posted

Az e-mail címek üldögélnek egy SQL adatbázisban, a hírlevélkiküldõ PHP program szépen beolvassa õket egyesével, és kiküldi rá a hírlevelet.

Szerdahelyi Gergely
Posted

Köszi, erre voltam kíváncsi.