Jump to content
GSForum - Segélyvonal

egyik office sem indul

Recommended Posts

Posted

Nem értem a dolgot. Szépen létrehoztam a felhasználókat és rendben le vannak korlátozva ahogy kell, és mikor a "user" inditani akarja az office alkalmazásokat akkor mindig hibát írki.

pl. a word esetében h nem lehet megnyitni a normal.dot -ot

már tudom indítani csak az istenért se tudok menteni. nem értem. azt irja ki h jogosultsági a probléma. h a normal.dot az induláskor nem lehet megnyitni. amikor meg menteni akarok jogosultsági probléma. :S

már próbáltam, h a rendszergazda sablonából átmásolom a normal.dot de ez sem segített. :(

légyszives aki tud valami megoldást az írjon :upsz::upsz:

na hát senki nem tud segíteni :Sír:

Halasi Miklós
Posted

Ez elég furcsa lenne, hogy csökkentett jogosultsággal ne engedné... :hááát: Legalábbis láttam már így futni office-t. Ez melyik verzió? Javítócsomagok fent vannak? Nem korlátoztál valamit túl szigorúan?

Posted

Nekem is megy csökkentett fiókkal... Semmi gond.

Posted

ez a 2003-as. és nem tudom mivan vele. én is úgy tudom h sima usereknél is kellene futni az office-nak. Semmit nem korlátoztam. Legalábbis nem tudok róla. Próbáltam a user saját asztalára menteni a sablont vagy akármit de nem engedte mert nincs megfelelõ jogosultságom.

De a legjobb az amit az excel csinál. szépen idul minden ahogy kell. dolgozni is enged, de mikor menteni akarok azt írja ki h nincs elég hely mikor a merevlemezen még javában van 8GB szabad hely. Nem tudom elképzelni még a Microsoftól se h ekkora fájlokkal dolgozna. Hát nem tudom. :S

Posted

Hová szeretnél menteni? Nem lehet, hogy ahoz a mappához nincs jogosultságod éppen?

Posted

hát épp ez az. a saját mappámhoz ill. van jogosultságom, vagy nem? ezt is külön meg kell adni?

amúgy az alapértelmezett útvonalon C:\Documents and Settings\usernév\Application Data\Microsoft\Sablonok

és ide nem engedi. pedig kellene. már próbáltam azt h a temp adok jogokat mert az átmeneti file-kat oda menti.

de ezt a normal.dot sehogy sem akarja lementeni se ide se máshova. és nem értem miért :hmm:

mintha dirket di akarna velem tolni :-)

Posted

haj

levelezõ beállitásban tud valaki segíteni?