Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2006. októberi számról

Recommended Posts

Posted

Üdv mindenkinek!

Ezúttal nem csak az októberi szám tartalmával, hanem a lap megújult kinézetével, valamint az egyéb változásokkal kapcsolatos véleményeiteket is nagyon várjuk!

Számomra nagy öröm például, hogy végre lecseréltük az újság logóját (hamarosan a weboldalon is) az amerikai PC Worldére, ami egy klasszissal szebb, szerintem (hosszú évek óta könyörögtem ezért). És szerintetek?

Posted

Nem néz ki rosszul. Talán kerekebbek a betûk, nem olyan nyújtottak. ;)

Posted

Jól néz ki a felirat, kevesebb helyet foglal és modern hatást kelt, mert egybõl eszébe juttatja az embernek a külföldi újságot. Nekem legalábbis ez ugrott be.

Posted

Sokkal szebb a logó. :)

Kiváncsi vagyok az ADSL2+-ra, ha már így "megérkezett". Nálunk mondjuk már fél éve megy, ráadásul a 2+ nem egyenlõ a hurokátengedéssel, ha már a T-Com monopóliumának végét emlegetjük. ;)

Digital Silence
Posted

Hmmmm! A Nokia is kicserélte a Connecting People mottójának betűtípusát, egy lazábbra. Hasonlít ehhez, nem olyan "hűvös", kicsit gömbölydedebb forma, közelibbnek érzem. Jó!

Már nagyon várom a lapot! :)

Tungler Antal [twink
Posted

Greene: szerintem senki nem állította ezt. Én legalább is úgy emlékszem, hogy nem tettem ilyen kijelentést. Azért, mert a címlapon van két tõmondat egymás alatt, nem jelenti azt, hogy ez a kettõ egy és ugyanaz :) A fél évhez pedig csak gratulálni tudok! ;)

Posted

@Twinky: Már Mike is megmagyarázta, amikor felhoztam neki. Köszi, és bocs. ;) Nekem valahogy egynek tűnt.

Amúgy egyből gondoltam, hogy te követted el a cikket. Nem vagyok odáig a 2+-ért, ugyanis sokan nem fogják tudni kihasználni az előnyeit, mert túl messze vannak a központtól.

Tipp: Most jövünk az IPTV-vel, szerintem érdemes lenne írnotok róla. Én már javában tesztelem.

Posted
(Greene @ 2006. október 4. 16:32) 146802[/snapback]

... a 2+ nem egyenlõ a hurokátengedéssel, ha már a T-Com monopóliumának végét emlegetjük. ;)

Ezt magyarázd el légyszi mit jelent? Mi a hurokátengedés és miért nem jelenti a T-Com végét? Még nem jött meg az újságom.

Digital Silence
Posted
:weep: Egy hétig nem leszek itthon, és el akartam vinni magammal a lapot oda, ahova megyek. De nem fog megjönni! :weep:
Posted

Szerintem jól néz ki az októberi szám, csak sajna egy kicsit... hogy is mondjam......... "büdös". Nem lehetne valami más festéket használni?

Posted

Nagyon jó lett az újság! Szebb a logó, és a "3D"-s DVD meg különösen tetszik, bár érdekes, hogy az újságban a DVD tartalom bemutatásánál jobban kijön a hatás. Ami egyedül nem tetszik az az hogy a tesztek nekem elsõre kicsit sivárnak tûnnek, bár jobban áttekinthetõek.

Posted

Nekem annak ellenére, hogy vidéki vagyok pénteken megjött az újságom. A postás szokása szerint begyürte a ládába :bolond: , amikor megláttam sok szép dolgot kívántam neki... :) Amúgy tetszik az új logo, meg az újság kinézete is, így elsõ ránézésre, de a dvd formátumú pc studio jobban bejött, mert nem kellett váltogatni a videók között, persze ez csak a kényelem szempontja:). További sok sikert a reformokhoz!

Posted

A grafikai változások tényleg jót tettek a lapnak. Egyetlen problémám, hogy az elejére beragasztott reklámanyag kiszedte majdnem teljes egészében az első lapot is.

Posted
(kaliode @ 2006. október 6. 14:44) 147136[/snapback]

Szerintem jól néz ki az októberi szám, csak sajna egy kicsit... hogy is mondjam......... "büdös". Nem lehetne valami más festéket használni?

Ne mondj már ilyeneket! Az újságnak a legfinomabb "friss folyóirat" vagy "nyomdafesték" szaga van. Én nagyon bírom! A formai változások tényleg jól sikerültek, tartalmilag még nem tudtam elmélyülni a számban.

Posted

Szerintem is jó lett ez a "felület" váltás, csak még mindig hiányolom a linuxot. :)

Posted

Én mindig késve kaptam a lapot idáig, mikor elolvastam hogy késni fog gondoltam majd talán akkor jövö hét szerda-csütörtök fele megjön. Elkeserített. Erre mit hallok reggel? Postés csenget és kezembe nyomja! Mindig késsetek, éls akkor talán mindig megkapom időben! :lol:

Posted

Sziasztok!

Sajnos semmit nem tudok mondani róla, mert nem kaptam még meg. Ugye látható, hogy ezeket a sorokat mikor írom? A múlt hónapban már a hivatalos megjelenés előtti szerdán bent volt a postaládában ... Egyébként Bp. XIX. kerületben lakom.

Üdv: PistiApu

Posted
Ugye ezt olvastad? (Nehogy megkérdezzem, hogy látható-e mikor írtam, aztán megint sértõdés lesz belõle... :P)
Posted

Nagyon tetszik az új forma, de sebtében átolvasva tördelési-szerkesztési hibákat találtam benne:

1. Már leírtam a fórumbakikban

2. Az ADSL2+ cíkkben, pirossal kiemelvem három felkiátójelle ez olvasható: WEBCÍM az elérhetõségrõl. Itt valószínúleg lemaradt ama vizonyos webcím.

3. A Techikai támogatás tesztben leltem erre a gyöngyszemre:

IDÉZET

ûrlapot az e-mailes segítség eléré-

séhez. Az ûrlap ragaszkodik a so-

séhez. Az ûrlap ragaszkodik a so-

rozatszám, illesztõprogram és annak

Itt valószínûleg a nyomdai tördelõprogram túlbúzgóságának estünk áldozatául, akárcsak az ASSL2+ a cikkben a 25. oldal végén, melynek folytatása valahol a 26 oldal közepén (!) van. Azt hittem elõször, hiányzik egy oldal a lapból :lol:

Posted

A Digital World melléklet mostmár végleg abbamaradt? Én imádtam azt a részt, ha mellékletként nem megoldható akkor én szívesen látnám külön újságként.

Posted

A Digital World beépült az újságba, mint külön melléklet egy ideig biztosan nem fog szerepelni. Gyakorlatilag (többé-kevésbé) minden hónapban bekerül valami Digital World-ös rovat: pl. a mostani számban Nagy Lajos kolléga által publikált HD, HD és megint csak HD című iromány is Digital World rovatnak fogható fel, akárcsak a múlt hónapban Egri Imre által elkövetett merevlemezes DVD felvevők teszt is.

Üdv

PG

Posted

Hello!

Nektek elfogadta a nod32 oldala a regisztráláshoz szükséges kódot? Egyszer már volt ez a kód, nem lehet, hogy véletlenül rossz szerepel az újságban?

Posted

Hey!

Már majdnem meggyanúsítottam a postást, hogy lenyulta az újságom, mikor olvastam a "késés" topicot.

Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, miben lett más.

Posted
(firewolf @ 2006. október 8. 19:30) 147636[/snapback]

Hello!

Nektek elfogadta a nod32 oldala a regisztráláshoz szükséges kódot? Egyszer már volt ez a kód, nem lehet, hogy véletlenül rossz szerepel az újságban?

Itt mûködik.

Posted

@ PistiApu

Én is a XIX. kerületben lakom, és nekem pénteken, vagy szombat reggel a postaládámban volt. (Azért írtam így, mert szombat de. hoztam fel, de pénteken nem néztük meg.)

Egyébként tetszik a letisztult forma! Olyan Vista-s lett! :P