payskin Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Üdv mindenkinek! Ezúttal nem csak az októberi szám tartalmával, hanem a lap megújult kinézetével, valamint az egyéb változásokkal kapcsolatos véleményeiteket is nagyon várjuk! Számomra nagy öröm például, hogy végre lecseréltük az újság logóját (hamarosan a weboldalon is) az amerikai PC Worldére, ami egy klasszissal szebb, szerintem (hosszú évek óta könyörögtem ezért). És szerintetek?
nagygabor Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Nem néz ki rosszul. Talán kerekebbek a betûk, nem olyan nyújtottak.
VINIKOR Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Jól néz ki a felirat, kevesebb helyet foglal és modern hatást kelt, mert egybõl eszébe juttatja az embernek a külföldi újságot. Nekem legalábbis ez ugrott be.
Greene Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Sokkal szebb a logó. Kiváncsi vagyok az ADSL2+-ra, ha már így "megérkezett". Nálunk mondjuk már fél éve megy, ráadásul a 2+ nem egyenlõ a hurokátengedéssel, ha már a T-Com monopóliumának végét emlegetjük.
Digital Silence Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Hmmmm! A Nokia is kicserélte a Connecting People mottójának betűtípusát, egy lazábbra. Hasonlít ehhez, nem olyan "hűvös", kicsit gömbölydedebb forma, közelibbnek érzem. Jó! Már nagyon várom a lapot!
Tungler Antal [twink Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Greene: szerintem senki nem állította ezt. Én legalább is úgy emlékszem, hogy nem tettem ilyen kijelentést. Azért, mert a címlapon van két tõmondat egymás alatt, nem jelenti azt, hogy ez a kettõ egy és ugyanaz A fél évhez pedig csak gratulálni tudok!
Greene Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 @Twinky: Már Mike is megmagyarázta, amikor felhoztam neki. Köszi, és bocs. Nekem valahogy egynek tűnt. Amúgy egyből gondoltam, hogy te követted el a cikket. Nem vagyok odáig a 2+-ért, ugyanis sokan nem fogják tudni kihasználni az előnyeit, mert túl messze vannak a központtól. Tipp: Most jövünk az IPTV-vel, szerintem érdemes lenne írnotok róla. Én már javában tesztelem.
BOBAN Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 (Greene @ 2006. október 4. 16:32) 146802[/snapback] ... a 2+ nem egyenlõ a hurokátengedéssel, ha már a T-Com monopóliumának végét emlegetjük. Ezt magyarázd el légyszi mit jelent? Mi a hurokátengedés és miért nem jelenti a T-Com végét? Még nem jött meg az újságom.
Digital Silence Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Egy hétig nem leszek itthon, és el akartam vinni magammal a lapot oda, ahova megyek. De nem fog megjönni!
kaliode Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Szerintem jól néz ki az októberi szám, csak sajna egy kicsit... hogy is mondjam......... "büdös". Nem lehetne valami más festéket használni?
sakic Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nagyon jó lett az újság! Szebb a logó, és a "3D"-s DVD meg különösen tetszik, bár érdekes, hogy az újságban a DVD tartalom bemutatásánál jobban kijön a hatás. Ami egyedül nem tetszik az az hogy a tesztek nekem elsõre kicsit sivárnak tûnnek, bár jobban áttekinthetõek.
firewolf Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nekem annak ellenére, hogy vidéki vagyok pénteken megjött az újságom. A postás szokása szerint begyürte a ládába , amikor megláttam sok szép dolgot kívántam neki... Amúgy tetszik az új logo, meg az újság kinézete is, így elsõ ránézésre, de a dvd formátumú pc studio jobban bejött, mert nem kellett váltogatni a videók között, persze ez csak a kényelem szempontja:). További sok sikert a reformokhoz!
Shia-ko Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 A grafikai változások tényleg jót tettek a lapnak. Egyetlen problémám, hogy az elejére beragasztott reklámanyag kiszedte majdnem teljes egészében az első lapot is.
warynski Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 (kaliode @ 2006. október 6. 14:44) 147136[/snapback] Szerintem jól néz ki az októberi szám, csak sajna egy kicsit... hogy is mondjam......... "büdös". Nem lehetne valami más festéket használni? Ne mondj már ilyeneket! Az újságnak a legfinomabb "friss folyóirat" vagy "nyomdafesték" szaga van. Én nagyon bírom! A formai változások tényleg jól sikerültek, tartalmilag még nem tudtam elmélyülni a számban.
Benoc Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Szerintem is jó lett ez a "felület" váltás, csak még mindig hiányolom a linuxot.
AkyyrA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Én mindig késve kaptam a lapot idáig, mikor elolvastam hogy késni fog gondoltam majd talán akkor jövö hét szerda-csütörtök fele megjön. Elkeserített. Erre mit hallok reggel? Postés csenget és kezembe nyomja! Mindig késsetek, éls akkor talán mindig megkapom időben!
PistiApu Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Sziasztok! Sajnos semmit nem tudok mondani róla, mert nem kaptam még meg. Ugye látható, hogy ezeket a sorokat mikor írom? A múlt hónapban már a hivatalos megjelenés előtti szerdán bent volt a postaládában ... Egyébként Bp. XIX. kerületben lakom. Üdv: PistiApu
payskin Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Ugye ezt olvastad? (Nehogy megkérdezzem, hogy látható-e mikor írtam, aztán megint sértõdés lesz belõle... )
mizsi Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Nagyon tetszik az új forma, de sebtében átolvasva tördelési-szerkesztési hibákat találtam benne: 1. Már leírtam a fórumbakikban 2. Az ADSL2+ cíkkben, pirossal kiemelvem három felkiátójelle ez olvasható: WEBCÍM az elérhetõségrõl. Itt valószínúleg lemaradt ama vizonyos webcím. 3. A Techikai támogatás tesztben leltem erre a gyöngyszemre: IDÉZET ûrlapot az e-mailes segítség eléré- séhez. Az ûrlap ragaszkodik a so- séhez. Az ûrlap ragaszkodik a so- rozatszám, illesztõprogram és annak Itt valószínûleg a nyomdai tördelõprogram túlbúzgóságának estünk áldozatául, akárcsak az ASSL2+ a cikkben a 25. oldal végén, melynek folytatása valahol a 26 oldal közepén (!) van. Azt hittem elõször, hiányzik egy oldal a lapból
Aneurysm Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 A Digital World melléklet mostmár végleg abbamaradt? Én imádtam azt a részt, ha mellékletként nem megoldható akkor én szívesen látnám külön újságként.
Papp Gábor Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 A Digital World beépült az újságba, mint külön melléklet egy ideig biztosan nem fog szerepelni. Gyakorlatilag (többé-kevésbé) minden hónapban bekerül valami Digital World-ös rovat: pl. a mostani számban Nagy Lajos kolléga által publikált HD, HD és megint csak HD című iromány is Digital World rovatnak fogható fel, akárcsak a múlt hónapban Egri Imre által elkövetett merevlemezes DVD felvevők teszt is. Üdv PG
firewolf Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Hello! Nektek elfogadta a nod32 oldala a regisztráláshoz szükséges kódot? Egyszer már volt ez a kód, nem lehet, hogy véletlenül rossz szerepel az újságban?
moo Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Hey! Már majdnem meggyanúsítottam a postást, hogy lenyulta az újságom, mikor olvastam a "késés" topicot. Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, miben lett más.
Papp Gábor Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 (firewolf @ 2006. október 8. 19:30) 147636[/snapback]Hello! Nektek elfogadta a nod32 oldala a regisztráláshoz szükséges kódot? Egyszer már volt ez a kód, nem lehet, hogy véletlenül rossz szerepel az újságban? Itt mûködik.
nascar Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 @ PistiApu Én is a XIX. kerületben lakom, és nekem pénteken, vagy szombat reggel a postaládámban volt. (Azért írtam így, mert szombat de. hoztam fel, de pénteken nem néztük meg.) Egyébként tetszik a letisztult forma! Olyan Vista-s lett!
Recommended Posts