papa70 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Valamikor régen vettem egy EKM 256 teljesítménymérõt, használtam, majd eltettem. Most újra használnám, de nem találom a "gépkönyvét" és ezért most nem tudom használni. Nagyon megköszönném, ha valaki segítene és küldene róla másolatot. (Gondolom a PCW tesztlaborban is van ilyen és fõleg nekik megvan a gépkönyv.)
ProFiler Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Szerintem nekem is van ilyen, bár nem egészen tiszta, hogy ugyanaz-e. Mi a gyártója? Vagy van esetleg képed róla? Ciao.
papa70 Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 A gyártó nincs rajta feltüntetve, de feltehetõleg német gyártmány, mert a hátulján német szöveg van : Spannung: 230V +- 10% max. Anschluß: 2650 W Leistungsaufnahme: 1,2 W Továbbá, hogy kettösszigetelésû; beltéri; EU szabványos. Az elején három gomb : STA/STP; ON TIME; MODE. Csinálok fényképet is, csak nem tudom hogyan tegyem fel ide Köszi
ProFiler Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Csak azért, mert ne kelljen feleslegesen bescannelnem, ha nem ugyanaz lenne. (Perpill komplikált a scannelés nálam, csak azért mondom.) Ciao.
Recommended Posts