R-icsi Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Tudnátok ajánlani egy jó 2D játékkészítõ programot
diablo Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 HI! Milyenre gondolsz? Olyanra ami rendes programnyelv vagy inkább olyanra amivel "nintendo" szerü (és grafikájú) játékokat lhet szerkezteni. Mert nem mindegy! Mert igazi szabadságot csak program nyelv segítségével kapsz. Nem sok játék szerkesztõ van és ezek is csak egyfajta játék készítésére alkalmasak. javaslom tanulj meg 1-2 program nyelvet és abban csinálj saját játékot.
Botond Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Van ilyen progi, a 3D GameStudio. Ez fizetõs szoftver.
Garono Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Nem egy nagy etwas... Régen én is ezzel próbálgattam.
diablo Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Tényel elég ostoba. Maradok a Delphinél ás a C#nél
pilo Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Én tudok egy ilyen progit, ami ingyenes. (a regisztráció ugyan pénzes, de ha akarod, elküldöm a regisztrációs kulcsot ingyen). A neve Game Maker, és kifejezetten játékkészítésre való. Grafikus és programnyelvi felülete is van, utóbbival egész komoly játékokat (3D-set is) lehet készíteni. Angoltudás szükséges hozzá, és használat elõtt érdemes elolvasni a súgóját. A program letölthetõ innen.
Recommended Posts