mano1b Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 (edited) Hangulatjeleket keresek de nagyobbakat, mert azok sokkal szebbek. Kérem segítsen valaki, hol lehet találni ilyeneket. Előre is köszönöm .. mano1b Edited October 1, 2006 by Greene
eremit Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 http://21softs.com/emoticons/ http://emoticons4u.com/evil.htm http://free.srv.hu/s/u/superland/images/smiles/095.gif
Greene Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Légyszíves keressél egy Magyar Helyesírási Szótárt és egy nyelvtankönyvet is, jó? Sőt a "Már tudok olvasni" program keretében a fórumszabályzatot is tudom a figyelmedbe ajánlani.
szunyog25 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Sziasztok! Az ilyen "óriás" smile-kat mivel lehet importálni a messengerbe? Az MSN backup csak (azt hiszem) 48*48-as méretet enged, de nekem is vannak ennél nagyobbak, csak azokat mástól kaptam. Van erre valami egyszerû módszer?
Calyd Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Meg lehet-e valósítani MSN-ben (Live) vagy Plus-ban, hogy csak animált smiley-kat kapcsoljam ki? Nagyon bosszantúak szerintem a csöpögõ kérdõjelek, meg egyebek.
Sebi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Talán ez segít. Eszközök --> Beállítások --> Üzenetek --> Egyéni hangulatjelek megjelenítése --> Pipa ki
Calyd Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hát valamennyit talán. Ezt úgy értelmezem, hogy a beépített hangulatjelek maradnak, ugye?
Sebi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Igen, azok tiltására az elõtte lévõ "Hangulatjelek megjelenítése" beállítás szolgál.
tomi900 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Nem tudja valaki, hogy az msn hova menti a szmájlikat? Délután kérdztem de valamiért eltűnt a hozzászolás.
Sebi Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Nem is értem miért tûnhetett el. Itt megtalálod, de ez is ott fog kikötni, ha nem javítod át a helyesírását. Amúgy: X:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\
tomi900 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ja hogy ennyire számít a helyesírás? Hát nem tudtam. Amúgy idõközben megtaláltam, de azért kösz. Amúgy tudok helyesen írni, csak nem nagyon törekeszem rá. Na mindegy, de az még kérdésem lenne hogy ha például új felhasználói fiókot csinálok, akkor vissza kell másolni erre a helyre,(X:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\) vagy az MSN-ben kell létrehozni õket?
Sebi Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Elég csak visszamásolni. Ezzel a programmal könnyen ki tudod menteni a smiley-kat.
papírkutya Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a következõ miatt: az msn bizonyos hangulatjeleket csak kisebb méretben, vagy torzítva jelenít meg. Miért van ez és mit lehet ellene tenni? Akár azt is vállalom, hogy szerkesztgetem õket valamivel, de nem szeretném, hogy egy csomó poénos dolgom egy mappában porosodjon! Köszönettel: Papírkutya
ezermester Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Tudni kéne milyen MSN-t használsz? És milyen minõségû és méretû hangulatjelekrõl van szó?
papírkutya Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Windows Live Messenger. Mindenféle méretû hangulatjeleket eltorzít, nem jöttem rá, milyen szabály alapján. Esetleg küldhetek közülük néhányat, hátha rájössz.
Recommended Posts