WonderCsabo Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Sziasztok! Készítek egy honlapot, és szeretnék bele blogot is. De nem tudom, hogyan csináljam... Próbálkoztam a simplephpbloggal, de az uw php idõ tulfutást jelzett! Tud valaki vmit ajánlani? Köszzi! Ha van ilyen topik, légyszi egy modi törölje ezt!
Sanzi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Hát nem tudom, hogy pontosan mire is gondolsz... Ha te magad csinálod az egészet, írjál hozzá blog részleget is. Ha meg valamilyen ingyesen motort használsz, akkor tuti van hozzá ilyen modul. Amúgy ajánlom a Wordpress blogmotort, én ezt használom, és nagyon szeretem. Példának itt a >>>Blogom<<<. (Nem a tartalomra akarom felhívni a figyelmet. ) u.i.: Ne használj pirosat!
payskin Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Bocs az offért, de... Kegyetlen jól néz ki! Ó, már tudom, kihez forduljak, ha komolyan belekezdek a Wordpress projektembe! (Csak szólok: íme, egy dolog, amit máris fel tudsz mutatni magadról! Hogy a Segélyvonalbeli megbecsült pozíciódat ne is említsem! És tuti van még 1000 ilyen, ami épp nem jut eszedbe, amikor depressziós vagy egy kretén miatt! Fel a fejjel! )
zsoltchelsea Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Folytatnám az offot, de annyit még hozzátennék, hogy én nem láttalak elkenõdöttnek, pedig ott voltam azon a buszon. A mellettem levõ padra ültél le elõtte. Ami pedig az érdemeidet illeti, van jó pár (iskolai és nem iskolai egyaránt) érdemed, amivel nálam is több vagy, pedig sokszor elég egoistán (persze csak poénból) nézem a világot. A témánál maradva ajánlom Minidisc Microsoft Writer címû topicját...KATT IDE!
Sanzi Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Nem szép dolog az OFF-olda, de ezt már csak nem hagyom szó nélkül. @Balázs Köszönöm szépen! Már egy ideje faragok rajta, hogy olyan legyen mint amilyen. Amit most látsz, az már nagyjából a végleges forma, de még van egy-két dolog, amin változtatok. (Amúgy az említett problémát megbeszéltem az illetõvel, aki nagyon jó barátom, és már semmi gond. ) @zsoltchelsea Tudod, hogy mennyire idegesít engem, hogy ismerlek, meg tudom, hogy egy suliba járunk, meg, hogy milyen osztályos vagy, de nem tudok mellé arcot csatolni? Legközelebb ha látsz, rúgj belém, hogy Én vagyok az. Ezek szerint Te ismersz engem, de én téged nem. Mármint személyesen. (Bár, aki a Rózsába jár, nehezen kerülhet el engem. Ez meg nekem volt egy kicsit egos. )
zsoltchelsea Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 @Sanzi: Majd rádköszönök. Nem nagyon kereszteztük eddig egymás útjait. Szóval nem baj semmi, mással is vagyok így, akik pedig egyszer még ismertek... Nem vagyok modi, de szerintem kicsit sok az OFF. Megárt az egészségünknek... A témára visszatérve ajánlanám Minidisc topicját: KATT IDE
Adani Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 És vannak, akik lusták saját blog engine-t írni, vagy paraméterezni, azok inkább sajátot használnak, mint pl: a magamfajták, akik beregelnek a freeblogba és irogatják a maguk hülyeségeit, amit vagy elolvas valaki vagy nem, de inkább nem. De nem is arra megyek, hogy minél többen olvassanak. Egyébként itt az én blogom: Klikk!. Egyébként blogot lehet egy sima textfájlból is csinálni. Vagy html, egyszerűen hozzáírsz és újra feltöltöd.
Recommended Posts