web Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Sziasztok! Kaptam egy olyan lehetõséget, hogy csináljak egy online tv-t a pax tv nek. De mi kell hozzá? Mert soha nem csináltam ilyet. Egyáltalán hogyan müködik ez a dolog? Mi kell a szerverbe meg mi kell az oldalra és hogyan tölti fel az élõ adást? Köszi mindenkinek is elõre!
Robi366 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ha már az Online Tv így szóba került : van nekem egy pöpec weboldalam amint egy rakat TV csatornát lehet nézni internetes kapcsolat lévén ... még szex csatorna is van ! ... http://robi366.fw.hu
Halasi Miklós Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Online tévéhez két dologra van szükséged a neten kívül: - tévétuner, ami WDM driverrel rendelkezik - médiasugárzó A médiasugárzó lehet Windows Server 2003 Windows Media Services szolgáltatással vagy Windows XP-n a Windows Média Kódolót. A kódolóban beállítod a tunert, mint forrást, beállítod a bitrátákat és a csatornát és hadd szóljon. Ja, a tûzfalon engedd ki!
Netkaloz Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 @Robi366 Írtam levelet a weboldallal kapcsolatban. Remélem méltányolod a segítõ szándékomat.
Sdg Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A kérdéseim: Mik kellenek pontosan egy online tv-hez? Melyik program a legjobb erre a célra? Ez a tv tunner jó erre a célra? AVerMedia TV BOX-7 Live külsõ TV-Tuner http://edigital.hu/product.php?productid=2...=415&page=1 Szóval nagyon megköszönném ha valaki leírná, hogy egy otthoni pc-n keresztûl, hogy lehet online tv-t üzemeltetni. A felbontás amiben szeretnék sugározni az kb. 640x480. Kérlek csak akkor válaszolj ha a hozzászólásod a témával kapcsolatos és a kérdésre választ ad! Köszi
Recommended Posts