once 0 Share Posted September 26, 2006 Hi! Torrent fájlként letöltöttem egy dmg kiterjesztésû játékot (Cold Wart) és van egy kis problémám, hogy sehogysem tudom megnyitni,vagyis átkonvertálni elõször ISO-ba, ugyanis a dmg fájtl mach rendszerre találták ki(de nekem most windowsra kellene). Letöltöttem hozzá az UltraISO- t is de az sem nyitja meg nekem. A futtatásban beirom cmd enter, majd mivel áttettem a dmg fájlomat a C meghajtómra egy temp2 elnevezésû mappába,valamint mellé beraktam a dmg2iso(exe programot ami csak minden program->futtatva használható),akkor próbálom a futtatásba beírni : cd \temp 2 ezután dmg2iso <fáljnév.dmg> <filenév.iso>(amilyen néven átakarom konvertálni a dmgét) dmg2iso <coldwar.dmg> <coldwar2.iso> na erre nekem ahány féleképpen próbálom mindig ezt irja ki a futtatás : "< most nem használható " kérdés akkor hogy használható?valaki elmagyarázná hogy kell megnyitni örülnék neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted September 26, 2006 dmg2iso coldwar.dmg coldwar2.iso Gondolom ezt így írtad már be. Mivel a < és > jelek nem kellenek... Vagy akkor mi a kérdés? Ja, és úgy tudom ez is is tudja: MagicIso Leírás:Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
once 0 Author Share Posted September 27, 2006 szia,most < jel nélkül csináltam így ezt irja ki: ERROR: Can't open input file köszi a magic isot,de amikor megakarom vele nyitni a dmgfájlt akkor ez ezt irja ki: A fájl nem található vagy nem cd képfájl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted September 27, 2006 Ha mindkettõ hibát ír ki, akkor ott valami bibi van. ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
once 0 Author Share Posted September 28, 2006 Lehet akkor én csinálok vmit rosszul vagy nem jó a dmg fájlom,passz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinmiller 0 Share Posted June 21, 2007 Hello! Leirnátok nekem ,hogy kell dmg fájlt megnyitni mert nem tuodm. Köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calyd 0 Share Posted June 21, 2007 Kérdés, hogy milyen rendszered van? OS X-en nem kell mást tenned, mint duplakattintanod, és már be is mountolta a rendszer. Windows-on problémás a helyzet. Itt TransMac-kel és UltraISO-kel lehet kezdeni valamit. Mindkettõt Google-lel rövid úton megtalálod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts