once Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Hi! Torrent fájlként letöltöttem egy dmg kiterjesztésû játékot (Cold Wart) és van egy kis problémám, hogy sehogysem tudom megnyitni,vagyis átkonvertálni elõször ISO-ba, ugyanis a dmg fájtl mach rendszerre találták ki(de nekem most windowsra kellene). Letöltöttem hozzá az UltraISO- t is de az sem nyitja meg nekem. A futtatásban beirom cmd enter, majd mivel áttettem a dmg fájlomat a C meghajtómra egy temp2 elnevezésû mappába,valamint mellé beraktam a dmg2iso(exe programot ami csak minden program->futtatva használható),akkor próbálom a futtatásba beírni : cd \temp 2 ezután dmg2iso <fáljnév.dmg> <filenév.iso>(amilyen néven átakarom konvertálni a dmgét) dmg2iso <coldwar.dmg> <coldwar2.iso> na erre nekem ahány féleképpen próbálom mindig ezt irja ki a futtatás : "< most nem használható " kérdés akkor hogy használható?valaki elmagyarázná hogy kell megnyitni örülnék neki.
Soma01 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 dmg2iso coldwar.dmg coldwar2.iso Gondolom ezt így írtad már be. Mivel a < és > jelek nem kellenek... Vagy akkor mi a kérdés? Ja, és úgy tudom ez is is tudja: MagicIso Leírás:Link
once Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 szia,most < jel nélkül csináltam így ezt irja ki: ERROR: Can't open input file köszi a magic isot,de amikor megakarom vele nyitni a dmgfájlt akkor ez ezt irja ki: A fájl nem található vagy nem cd képfájl.
Soma01 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ha mindkettõ hibát ír ki, akkor ott valami bibi van. ír:
once Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Lehet akkor én csinálok vmit rosszul vagy nem jó a dmg fájlom,passz.
martinmiller Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hello! Leirnátok nekem ,hogy kell dmg fájlt megnyitni mert nem tuodm. Köszi.
Calyd Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Kérdés, hogy milyen rendszered van? OS X-en nem kell mást tenned, mint duplakattintanod, és már be is mountolta a rendszer. Windows-on problémás a helyzet. Itt TransMac-kel és UltraISO-kel lehet kezdeni valamit. Mindkettõt Google-lel rövid úton megtalálod.
Recommended Posts