Jump to content
GSForum - Segélyvonal

18 wheels of steel: Haulin'

Recommended Posts

Posted

Szaisztok!

Segítségeteket kérném Haulin barátommal kapcsolatban:

Tisztában vagyok a játék alapjaival úgy érzem...

Vásároltam számos Gépet+utánfutót, azonban csak egyhez

tudtam beültetni sofõrt...

Mivel a hotelekbe ellátogatva nem ajánl fel embert akit felbérelhetnék

ezért nem tudok továbblépni...

Kérlek segítsetek, mielõtt megõrülnék :D

kopee

Posted

Én egyenlõre még ott nem tartok... Most vettem egy elég jó kamiont, és robogok rakomány nélkül, hogy kipróbálhassam. Majd ha olyan szintekre érek, körüljárom a témát.

Digital Silence
Posted

Nekem volt már tíz sofõröm is, de már olyan régen játszottam vele, hogy nem emlékszem rá. Azt hiszem valahol az elején kell beállítani, hogy csak sofõr akarsz lenni vagy tulajdonos is.

Posted

Szerintem te valamelyik másik 18 wheels of steel részre gondolsz, ebben nem lehet ilyet állítani...

a "Haulin'" kicsit máshogy strukturálja ezeket a dolgokat... és mint említettem egyet már sikerült felvennem

csak a továbbiak nem jönnek össze

Továbbra is várom a tippeket

kopee

Posted

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan lehet lecserélni a saját kamionomat + még abban, hogy hogyan lehet az sofõrt rárakni az egyik járgányra????

Valami megoldást légyszi küldjetek! Köszi

Kenny

Posted

Lecserélésre tudoma választ... Elviszel egy jó zsíros fuvart mondhuk 250e $-ért. Majd Notebook, rendelsz egy király kamiont, alapfelszereltségnél, kicsit jobb cuccokkal, begurulsz a garázsodba, és ott át tudsz ülni.

Posted

Rendeltem 1 fasza kamiont, de nem engedi, h átüljek rá!

Neked h sikerült?

Posted

Simán... Kijelöltem a kamiont a !!garázsban!!, és volt egy gomb, amivel át tudtam ülni.

Posted

Kenny: várd meg amig lemegy a transportation time es utána elvileg simán át tudsz ülni

Sofõrt úgy tudsz járgányra ültetni ha a notebookban a manage contractsnál csinálsz egy szerzõdést valamely céggel, be tudsz ott tenni soför kamiont és utánfutót... Persze ehhez ezeket már meg kellett vásárolni korábban.

Ha sikerült ez és találtál több sofõrt is akkor tájékoztass kérlek hogy hogyan...

Olvastam Valami olyat hogy sofort csak akkor tudsz felberelni ha van legalabb 1 teljesen szabad leparkolt kamionod...nekem ez megvan mégsem tudok semmi tenni...

Posted

Lássatok csodát. ahogy teltek múltak az évek találtam egy új sofõrt egy motelben...

Ezek szerint ennyire esetleges a dolog hogy minden 20. héten tudok csak felvenni új munkaerõt?

Ez így hosszú történet lesz... de legalább talán mûködik a játék......remélem

Posted
Szaisztok!

Segítségeteket kérném Haulin barátommal kapcsolatban:

Tisztában vagyok a játék alapjaival úgy érzem...

Vásároltam számos Gépet+utánfutót, azonban csak egyhez

tudtam beültetni sofõrt...

Mivel a hotelekbe ellátogatva nem ajánl fel embert akit felbérelhetnék

ezért nem tudok továbblépni...

Kérlek segítsetek, mielõtt megõrülnék :D

kopee

Szóval, ha aktuális még akkor csak annyit, hogy a játék közben az N megnyomása után a "manage contract" menüben kell szerzõdést kötni valamely céggel, és ott (jobb oldalt) kell hozzáadni a sofõrt vagy sofõrõket, valamint kamionokat és trailereket

Posted

Köszönöm segítségedet, ezzel az oldallal nem volt, gond, viszont

amíg hotelban nem bérelsz fel sofõrt addig, nem tudsz a manage

contracts menüpontban hozzárendelni senkit a céghez...

Viszont már találtam 2t összesen, nagyszerû :)

Posted

Hali nekem lenne egy olyan gondom hogy nem látom a kamionom most tetem fel és belépek és a kamiont nem látni sehol csak a fényeit?kérlek segitsetek

Posted

Te vagy a fantom kamionos... :démonikacaj::) Ott valami driveres dolog lehet... Drivereknél minden a legfrissebb?

Posted

Koszi de azt megtudtam csinálni inkább valami magyarositás kéne meg hogy mivel alszik mert azt nem tudom de a magyarositás sokat segitene?kérem valakiiiiiiiiiiiiiiiiii

Posted

Alvás: Menj el egy hotelba és értelemszerûen aludj ott 8 orát

vagy az egyszerûbb és olcsóbb megoldás álj az út szélére a leállósávba

nyomd meg az "n" betût és advance time, szintén 8 órát...

• 3 weeks later...
Posted

szia

Kukorica vagyok. És szeretnék ezzel a játékkal kapcsolatban kérdést feltenni.

Hol vehetõ meg a full versio?

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok

Én is keresgéltem különbözõ weblapokon a HAULIN MAGYARITÁSÁT, DE NINCS, a többi háromnak van az across america, a hardtruck, és a pedal of the to medal-nak vannak kiadott magyaritásai, és a legsz*r*bb BOCSÁNAT, hogy nem lehet belenyulni a játékba mint a GTA SA-NAK

www.jatekmagyaritas.uw.hu de a google-ban rákeresitek

• 2 months later...
Posted

Hali! Még mindig nem jelent meg hozzá magyarosítás? jó lenne ha lenne!

Posted

hali

na szóval hali mindenki azt akarm ztöletek kérdezni hogy ogyan lehet a nem telepítös kamionokat be teni a játékba meg azt hogy hogyan lehet be irni a cheat kodokat elöre is kösz csá

Na most ebből semmit nem értettem. Légy szíves javítsd ki a fórumszabályzatnak megfelelően. Üdv.:Gereby

• 4 weeks later...
Posted
Alvás: Menj el egy hotelba és értelemszerűen aludj ott 8 orát

vagy az egyszerűbb és olcsóbb megoldás álj az út szélére a leállósávba

nyomd meg az "n" betűt és advance time, szintén 8 órát...

Kocsiban csak akkor tud aludni, ha hálófülkés géppel megy. Alapjárgány nem ilyen. Azzal csak a hotel jó.

• 2 weeks later...
Kuhár Ferenc
Posted

Sziasztok ! Szeretném megtudni, hogy hol lehet letölteni időkorlát nélkül a "18 Wheels of steel" kamionos játékot. Előre is kösz Feri.

Posted

Bármelyik PC játékboltban letöltheted a polcról pár ezer forint ellenében.

Posted

Amúgy a játék nekem is megvan.

Computer Panorámahoz adták teljesen ingyen nem demó verzió és alap magyarul :)

zsoltchelsea
Posted

A mostani számhoz?