kopee Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Szaisztok! Segítségeteket kérném Haulin barátommal kapcsolatban: Tisztában vagyok a játék alapjaival úgy érzem... Vásároltam számos Gépet+utánfutót, azonban csak egyhez tudtam beültetni sofõrt... Mivel a hotelekbe ellátogatva nem ajánl fel embert akit felbérelhetnék ezért nem tudok továbblépni... Kérlek segítsetek, mielõtt megõrülnék kopee
Gereby Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Én egyenlõre még ott nem tartok... Most vettem egy elég jó kamiont, és robogok rakomány nélkül, hogy kipróbálhassam. Majd ha olyan szintekre érek, körüljárom a témát.
Digital Silence Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Nekem volt már tíz sofõröm is, de már olyan régen játszottam vele, hogy nem emlékszem rá. Azt hiszem valahol az elején kell beállítani, hogy csak sofõr akarsz lenni vagy tulajdonos is.
kopee Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Szerintem te valamelyik másik 18 wheels of steel részre gondolsz, ebben nem lehet ilyet állítani... a "Haulin'" kicsit máshogy strukturálja ezeket a dolgokat... és mint említettem egyet már sikerült felvennem csak a továbbiak nem jönnek össze Továbbra is várom a tippeket kopee
kenny90 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan lehet lecserélni a saját kamionomat + még abban, hogy hogyan lehet az sofõrt rárakni az egyik járgányra???? Valami megoldást légyszi küldjetek! Köszi Kenny
Gereby Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Lecserélésre tudoma választ... Elviszel egy jó zsíros fuvart mondhuk 250e $-ért. Majd Notebook, rendelsz egy király kamiont, alapfelszereltségnél, kicsit jobb cuccokkal, begurulsz a garázsodba, és ott át tudsz ülni.
kenny90 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Rendeltem 1 fasza kamiont, de nem engedi, h átüljek rá! Neked h sikerült?
Gereby Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Simán... Kijelöltem a kamiont a !!garázsban!!, és volt egy gomb, amivel át tudtam ülni.
kopee Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Kenny: várd meg amig lemegy a transportation time es utána elvileg simán át tudsz ülni Sofõrt úgy tudsz járgányra ültetni ha a notebookban a manage contractsnál csinálsz egy szerzõdést valamely céggel, be tudsz ott tenni soför kamiont és utánfutót... Persze ehhez ezeket már meg kellett vásárolni korábban. Ha sikerült ez és találtál több sofõrt is akkor tájékoztass kérlek hogy hogyan... Olvastam Valami olyat hogy sofort csak akkor tudsz felberelni ha van legalabb 1 teljesen szabad leparkolt kamionod...nekem ez megvan mégsem tudok semmi tenni...
kopee Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Lássatok csodát. ahogy teltek múltak az évek találtam egy új sofõrt egy motelben... Ezek szerint ennyire esetleges a dolog hogy minden 20. héten tudok csak felvenni új munkaerõt? Ez így hosszú történet lesz... de legalább talán mûködik a játék......remélem
Meeshe Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Szaisztok! Segítségeteket kérném Haulin barátommal kapcsolatban: Tisztában vagyok a játék alapjaival úgy érzem... Vásároltam számos Gépet+utánfutót, azonban csak egyhez tudtam beültetni sofõrt... Mivel a hotelekbe ellátogatva nem ajánl fel embert akit felbérelhetnék ezért nem tudok továbblépni... Kérlek segítsetek, mielõtt megõrülnék kopee Szóval, ha aktuális még akkor csak annyit, hogy a játék közben az N megnyomása után a "manage contract" menüben kell szerzõdést kötni valamely céggel, és ott (jobb oldalt) kell hozzáadni a sofõrt vagy sofõrõket, valamint kamionokat és trailereket
kopee Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Köszönöm segítségedet, ezzel az oldallal nem volt, gond, viszont amíg hotelban nem bérelsz fel sofõrt addig, nem tudsz a manage contracts menüpontban hozzárendelni senkit a céghez... Viszont már találtam 2t összesen, nagyszerû
coc666 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Hali nekem lenne egy olyan gondom hogy nem látom a kamionom most tetem fel és belépek és a kamiont nem látni sehol csak a fényeit?kérlek segitsetek
Gereby Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Te vagy a fantom kamionos... Ott valami driveres dolog lehet... Drivereknél minden a legfrissebb?
coc666 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Koszi de azt megtudtam csinálni inkább valami magyarositás kéne meg hogy mivel alszik mert azt nem tudom de a magyarositás sokat segitene?kérem valakiiiiiiiiiiiiiiiiii
kopee Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Alvás: Menj el egy hotelba és értelemszerûen aludj ott 8 orát vagy az egyszerûbb és olcsóbb megoldás álj az út szélére a leállósávba nyomd meg az "n" betût és advance time, szintén 8 órát...
kukorica Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 szia Kukorica vagyok. És szeretnék ezzel a játékkal kapcsolatban kérdést feltenni. Hol vehetõ meg a full versio?
kukorica Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Sziasztok Én is keresgéltem különbözõ weblapokon a HAULIN MAGYARITÁSÁT, DE NINCS, a többi háromnak van az across america, a hardtruck, és a pedal of the to medal-nak vannak kiadott magyaritásai, és a legsz*r*bb BOCSÁNAT, hogy nem lehet belenyulni a játékba mint a GTA SA-NAK www.jatekmagyaritas.uw.hu de a google-ban rákeresitek
once Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hali! Még mindig nem jelent meg hozzá magyarosítás? jó lenne ha lenne!
nagykamions Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hali na szóval hali mindenki azt akarm ztöletek kérdezni hogy ogyan lehet a nem telepítös kamionokat be teni a játékba meg azt hogy hogyan lehet be irni a cheat kodokat elöre is kösz csá Na most ebből semmit nem értettem. Légy szíves javítsd ki a fórumszabályzatnak megfelelően. Üdv.:Gereby
Mik Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Alvás: Menj el egy hotelba és értelemszerűen aludj ott 8 orát vagy az egyszerűbb és olcsóbb megoldás álj az út szélére a leállósávba nyomd meg az "n" betűt és advance time, szintén 8 órát... Kocsiban csak akkor tud aludni, ha hálófülkés géppel megy. Alapjárgány nem ilyen. Azzal csak a hotel jó.
Kuhár Ferenc Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Sziasztok ! Szeretném megtudni, hogy hol lehet letölteni időkorlát nélkül a "18 Wheels of steel" kamionos játékot. Előre is kösz Feri.
Gereby Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bármelyik PC játékboltban letöltheted a polcról pár ezer forint ellenében.
Pancso Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Amúgy a játék nekem is megvan. Computer Panorámahoz adták teljesen ingyen nem demó verzió és alap magyarul
Recommended Posts