Jump to content
GSForum - Segélyvonal

winrar archív:*.rev MI EZ?


tzolee21

Recommended Posts

tzolee21

Sziasztok!

 

Remélem tud nekem valaki segíteni! Van egy progim, ami 7 db rar fájlra van darabolva (rar, r00, r01...stb), és van mellette egy ugyanolyan nevű, de REV kiterjesztésű fájl is. Rar recovery volume néven. Mikor elindítom megkérdezi hogy "do you wish to reconstruct missing volumes" -> persze akarom, elkezdi átvizsgálni a fájlokat, kiírja hogy "1 recovery volumes found" -> aztán lefut teljesen, és a végén kiírja hogy "nothing to reconstruct" "totel errors:1"

 

Lehet azért van, mert minden rar fájl jelszóval védett és nem tud belenyúlni! De nem tudom hogyan nyissam meg neki pedig tudom a jelszót!

 

Kérem aki találkozott már ilyennel segítsen!

Link to comment
Share on other sites

Laali

Több részből álló rar tömörített fájl esetén én így még nem találkoztam a rev kiterjesztésű résszel. Tömörítéskor a WinRAR-ban beállítható az, hogy a fájl sérülése esetén, további eltárolt adatokból ki tudja javítani a tömörített fájlokat. Ezt a tömörítvény százalékában lehet beállítani. Ez növeli a tömörítvény méretét, de csökkenti a hibalehetőségeket. Valószínűen ez a rev kiterjesztésű rész, csak külön fájlként. Szerintem ehhez nem is kellene nyúlni, csak akkor, ha a kicsomagolásnál a fájl sérülését jelezni a program. Ha ezzel nem talál hibát, akkor a tömörítvény sérülésmentes. A kitömörítéshez nem ezt, hanem az első fájlt kell megkeresesni, és elindítani a kitömörítést, ekkor fogja kérni a jelszót, majd kicsomagolni. Ha sérült lenne, akkor jöhet a helyreállítás lehetőség. Ha ez nem sikerülne, akkor be lehet jelölni a kitömörítés a fájl sérülése esetén is opciót, ekkor a sérülésmentes részeket még visszakaphatjuk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...