leskop 0 Share Posted September 21, 2006 Tudja valaki, hogyan lehet nullázni az ip3000-mél a waste ink conter-t? ip1500-hozh van egy kis program generaltool, de sajnos a 3000-hez nem találok. Peter Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskop 0 Author Share Posted September 21, 2006 Esetleg ezt le tudja valaki fordítani magyaarra: ++++++++++ Canon S9000, S300, S400, i550, i560, i850, i860, i865, i9100, i9950, PIXMA iP3000 above, 1. Turn off printer 2. Hold down Resume button and press Power button. 3. Keep holding down Power button and let Resume button go. 4. Press Resume button 2 times then let BOTH buttons go. 5. Green lights will flash and then stop blinking. 6. When green lights are solid, press the Resume button 4 times. 7. Press the Power button and the printer should turn off, if not, press the Power button once more. 8. Your printer should respond as normal. +++++++++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfx 0 Share Posted September 21, 2006 1. Kapcsold ki a nyomtatót 2.Tartsd nyomva a "Resume" gombot, majd nyomd meg a "Power" gombot. 3.Tartsd nyomva a "Power"-t, majd engedd el a "Resume"-ot 4.Nyomd meg a Resume gombot kétszer, majd engedd el mindkettõt. 5.A zöld lámpák villogni fognak, majd abbahagyják. 6.Amikor a zöld lámpák folyamatosan világítanak, nyomd meg a "Resume" gombot 4x. 7.Nyomd meg a "Power"-t, ekkor a nyomtató ki kapcsol, ha nem kapcsol ki, nyomd meg még egyszer a "Power"-t. 8. A nyomtató most már újra normálisan mûködik. Remélem jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadBoyz 0 Share Posted April 27, 2007 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Egy Canon IP2200-rõl lenne szó. A hulladéktinta gyûjtõje megtelt... szöveget írja ki. Már megpróbáltam a szervíz kódot amit itt találtam, de hiba továbbra is fent áll, nem enged be a szervíz menübe. Ezt próbáltam: "1. Kapcsold ki a nyomtatót 2.Tartsd nyomva a "Resume" gombot, majd nyomd meg a "Power" gombot. 3.Tartsd nyomva a "Power"-t, majd engedd el a "Resume"-ot 4.Nyomd meg a Resume gombot kétszer, majd engedd el mindkettõt. 5.A zöld lámpák villogni fognak, majd abbahagyják. 6.Amikor a zöld lámpák folyamatosan világítanak, nyomd meg a "Resume" gombot 4x. 7.Nyomd meg a "Power"-t, ekkor a nyomtató ki kapcsol, ha nem kapcsol ki, nyomd meg még egyszer a "Power"-t. 8. A nyomtató most már újra normálisan mûködik." A nyomtató nem áll már alap helyzetbe, azzonal hibát jelez. Tud valaki valami megoldást rá??? THX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadBoyz 0 Share Posted April 27, 2007 Hi all! Nem kell kösz! Megoldottam!!! 1. Húzd ki a nyomtató táp kábelét. 2. Tartsd nyomva a POWER gombot. 3. Dugd vissza a tápkábelt mialatt nyomod a POWER gombot 4. Nyomd meg 4x RESUME gombot, és engedd ell mind 2 gombot. 5. Nyomd meg a POWER gombot 6. És a nyomtató múködik Sok szerencsét! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neozone82 0 Share Posted May 1, 2007 BadBoyz, big thanx!!! Megmentetted a nyomtatómat a kukától! -- Neo Link to comment Share on other sites More sharing options...
szimla65 0 Share Posted October 28, 2007 Sziasztok . Segítsére szorulok én is, Canon Pixma IP3300-as nyomtatóm van.Tintapatron kifogyás után újra töltöttem a patronokat(most tele van)nyomtatáskor kiírja,hogy a tintapatron üres.Lehetséges-e a chippet lenullázni vagy bármi más megoldást alkalmazni.A Fórum található lehetõséget próbáltam de nem jött be. Elõre is Köszönöm a segítséget. ÜDV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 825 Share Posted October 28, 2007 Nem sérült meg valami a tintapatronon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts