kiraly 0 Share Posted September 18, 2006 Helloztok! keresem a Canon i990 nyomtató teljes magyar használati útmutatóját! ágyú??? Aki tud segítsen! Ahol vettem a nyomtatót ott nem adtak ill. nem is óhajtanak adni!???? Ennél a cégnél nem igazán érdemes venni semmit, mivel jól átvágnak és utána futkozhatsz fûhöz-fához!!! Ezt azért írom ide, hogy mindenki okuljon az Én példámból!! Netsys Kft 1143 Budapest, Utász u. 7. Tel: 422-1942 Fax: 422-1943 Az ügy ott tart már 1 éve, hogy a Fogyasztóvédelmi Felügyelet már megbüntette Öket és a Canon Hungária Kft-t is több 100.000 Ft-ra és kötelezte is a Magyar nyelvû Használati útasítás átadására, de még semmi! Elõre is köszönöm a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted September 18, 2006 Magyart nem találtam. A Canon Hungária Kft. nem tud küldeni neked egyet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiraly 0 Author Share Posted September 18, 2006 Mint írtam Ök is 100.000,-Ft-os bírságolás után vannak és sem elötte sem azóta nem akaródzanak segíteni! Innen lehet tudni, hogy hol is lakunk a BALKÁNON túl, ugyanis még a balkánon=serbia, bulgária, ott is adnak teljeskörú USER MANUAL-t a megvásárolt termékhez!!!! Na gyerekek erre varjatok gombot..... íl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted September 18, 2006 Hát, megértem a felháborodásod, de egy pár gondolat. Mindenek előtt az, hogy az informatika nyelve az angol. Másodszor pedig ha most körbenézek az íróasztal mögül, kapásból tudnék neked mondani 10 dolgot, amihez nem volt haszutmellémafor. (Használati utasítás mellékelve, magyar fordításban - Mézga Aladár után szabadon. ) Szóval nem egyedi esetről van szó. Ebben az országban ez van, nincs mit tenni. Szerintem meg az idegeskedés nem old meg semmit. Esetleg ha megmondod, hogy mire vagy kíváncsi az angolból, lefordítjuk Neked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiraly 0 Author Share Posted September 18, 2006 Egyébként angol User manual-t sem kaptam!!! A Beüzemelési útmutatóban viszont az alábbiak olvashatóak: A karbantartásról bővebben a Felhasználói kézikönyvben olvashat. Felhasználói kézikönyv tartalomjegyzék: - A nyomtató részei és azok funkciói - A nyomtatóillesztő-program funkciói - Rendszeres karbantartás - Nyomtatási hordozók - Hibaelhárítás - Műszaki adatok hát mondjuk a fotonyomtatás témakör A-Z és a hibaelhárítás A-Z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted September 19, 2006 Tudom kicsit off, de nekem eddig minden termékhez volt magyar nyelvû használati útmutató. @kiraly Ha az angol jó, akkor azt a Canon oldaláról le tudod szedni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiraly 0 Author Share Posted September 19, 2006 Ne kiabáld el ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted September 19, 2006 Ezért találták fel az Internetet! Ha a trehány, szemét gyártó nem mellékel Használati utasítást, akkor azt le lehessen tölteni. De mivel már Athos elkiabálta, így belinkelem neked, hogy ne kelljen keresni: >>>KATT<<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted September 20, 2006 Én lusta voltam és nem linkeltem be. A probléma felvetésénél ellátogattam a Canon oldalára és csak az angol változatot találtam meg. Ekkor még nem gondoltam, hogy szükség lehet rá, mert kiraly magyar nyelvűt keresett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiraly 0 Author Share Posted September 20, 2006 Ja,ja hun kellene, nincs meg valakinek és beszkennelné, de jó is lenne, de a fordítás se rossz gondolat! Ha még egy UP-ot beteszel, törlöm a témát! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts