Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Kompatibilitási probléma

Keszeg82

Recommended Posts

Keszeg82

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.

Pár hete feltettem a gépre a Sherlock Holmes-t és tökéletes volt minden. (WIM ME-t használva) Aztán 2 hét múlva vettem egy új gépet (AMD 64 3000+ ASUS lap, 6600 GT, 1GB RAM, WIN XP alatt), és feltelepítettem a game-et. A probléma az lenne, hogy játékindításnál kattan egyet a monitorom (gondolom kikapcsol) és elsötétül a képernyõ. A játék hangja a viszont hallatszik. Nagyon bosszantó az error, mert nagyon bejön a játék. Lehet, hogy a gép lenne túl erõs neki? Próbáltam már kompatibilitás varázslóval is, de ugyanaz az eredmény...

A másik gondom az AGE OF EMPIRES 2-vel volt. Indításnál hibaüzenetet ír ki az XP és nem indul el. Letöltöttem a 2.0-s patch-et is hozzá, de nem használt (ahogy a komp.varázsló sem).

/Csak nehogy azt mondjátok, hogy játsszak a 3. részével :) /

Segítségeteket elõre is köszi!

Hali! Királyak vagytok!

Keszeg

payskin

Azt mondjuk, hogy játsszál eredeti játékkal, azzal nincsenek ilyen gondok (már az Age esetében).

Az elsõ esetben szerintem vagy olyan felbontásba vált a játék, amit a monitor nem bír, vagy olyan frissítési frekvenciára. Megoldást valami apró segédprogram jelenthet, ami kézben tartja a felbontásokat és a frissítési frekit.

Keszeg82

Az Age II nem eredeti,de a Sherlock biszont az! És a a bosszantó, hogy az elõzõ gépemen WIN ME alatt tökéletesen futott, nem volt semmilyen segédprogram telepítve. Az új géphez viszont nem vettem új monitort, a régit használom. És azért a Sherlock Holmes-The case of the silver earring nem olyan régi játék,hogy új gépen ne fusson...

• 4 weeks later...
pokolfajzat

Ismered a warcraft játékot?

nekem mikor régi monitorom volt hasonlót csinált a játék.

A gond neked alapból ojan felbontása van a játéknak hogy a monitor nem bírja .

Az op pedig máshogy látta ismerte a monitor tejjesítményét.

Elég ha a HZ van fölhúzva.

Vagy a játéknak más beállítások vannak az egyik op-ra kirendelve és már másképpen fut.