Dnash Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Hello! Feltelepítettem egy angol hangosszótár programot (Macmillan Essential Dictionary, ha érdekes), amit adtak a szótár könyvéhez, de nem indul. A következõ hibaüzenettel felkínálja a Close és Ignore(==Close) lehetõségeket: 16 bit Windows Subsystem C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Miért? Ki kapta már ezt a szöveget? Köszönettel az ötletekért, Dénes ui:Windows XP Pro-t használok.
KeLa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Próbáld meg futtatás másként 98 alatt. Jobb klikk az indítandó progi nevén ->Tulajdonságok->Kompatibilitás->Futtatás a következõ kompatibiltási üzemmódba (jelölõ négyzetbe pipa) és válaszd ki a Windows 98 /Windows ME opciót. Ekkor 16 bites módba próbálja futtatni a progit.
Dnash Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Nos az nem használt, amit mondtál, viszont találtam a neten megoldást. Ha valakinek lesz hasonló gondja. Microsoft segítség Ezzel megszünt a fenti hiba. Kiadott egy másik hibaüzenetet. Azt is elhárítottam. ... ... ... Most nem indul a progi egyálltalán! no sebaj..
Dnash Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Még letöröltem egy Windows frissítést pluszban. Végre mûködik. .. .. .. Nem is olyan jó ez a progi.
Digital Silence Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Ez nem igaz Nem találok online orosz-magyar szótárat! Pont ez nincs? Nem furcsa kicsit?
Recommended Posts