Jump to content
GSForum - Segélyvonal

F.E.A.R. Combat - ingyenes multiplayer játék

Garono

Recommended Posts

Garono

Az ehavi GameStar-hoz adják ezt a játékot, én is kipróbáltam, és nagyon jó móka! Ajánlom mindenkinek! Természetesen le is lehet tölteni innen, és ugyanott kell igényelni CD-key-t is. :)

Shiwer

Játszok. 8) Tetszik. :P

Garono

Majd esetleg tolhatjuk együtt, csak még ki kell ismernem magam benne. Eddig a rekordom 16 pont volt egy körben. :D De nagyon tetszik a grafika, tök jó, ha belelövök a falba, akkor nem olyan, hogy lesz egy pötty, ami 5 másodperc után eltûnik, hanem még a fal is leomlik! :bezsong: De ugyanilyen jó, amikor olyan nyíl féleséggel fejbelõnek, amitõl a falhoz repülsz, és a fejednél fogva ki leszel tûzve a falra. :lol: Szóval nagyon jó a fizika... :)

Esetleg még valaki? :P

Shiwer

Mostanában ezzel játszok, de még csak ismerkedek vele, fél éve nem nyúltam FPS-hez, mert tavaly február óta az egyetlen állandó game a gépemen a wow volt, de most leálltam vele, és ezt nyúzom. :P

Shiwer

Nem hiszem el! Egyik óráról a másiikra nem indul el! Most amikor el akarom indítani kiírja, hogy hibát, észlelt, ezért leáll, hibajelentés küldése! Nemhiszem hogy a CFos speed lenne az oka amit feltettem, de akkor meg mi a fene? Ilyen nincs! :(:dühös::mérges::Sír:

Garono

Lövésem sincs. :(

Shiwer

Egyszer már emiatt tettem újra a windowst, utána mûködött egy darabig, és most megint... :dühös::Sír: :pislog:

REapER13

Én megvettem a gamestart abba volt a F.E.A.R Combat feltettem elakarnám indítani de ezt írja ki : "A required security module can not be activated. This program can not be executed." Mit tegyek hogy jó legyen?

Máskor ha ilyen stílusban írsz, akkor válaszd a GameStar fórumát! <PF>

Garono

Mikor írja ki pontosan? Még a játék elõtt, vagy amikor már bennt vagy a játék fõmenüjében? Vagy mikor? Adj egy fényképet róla!

madkiller

Hi! Fear combat kiegészítõhõz meg kell venni az eredeti((((vagy kalóz verzió?))) játékot vagy mûködik nélküle is?

Válaszért kösszi!!!

Garono

Nem, önállóan is fut. ;)

VINIKOR

Most töltöm. Néhány tapasztalatot írjatok le.

Mozgás iránygombokkal? Fegyverek váltása, elfogyott lőszer pótlás, járművekbe beszállás, átülés vezetőhelyről lövészhelyre hogyan történik? Multiban működik? Milyen mapok vannak a neten? Van tréningpálya?

Direkt link a letöltéshez: Link. 3mbps-es Chello-val kb 1.45 óra.

Garono

Írányítása WASD. :D Célozni és lõni az egérrel kell, R-el újratöltesz, Space-vel ugrasz, T-vel üzensz, és végülis ennyi. :) Futni nem jöttem rá, hogyan lehet, ha lehet egyáltalán... akkor viszont érdekes, hogy mások gyorsabban közlekednek, mint én. :hááát: Minden játék elején válaszhatsz, azaz választanod kell fegyvert (amit természetesen játék közben is meg tudsz változtatni). Viszont sajnos nincsenek jármûvek, legalábbis az én általam bejárt pályákon nem találkoztam velük. :( De jó játék. :)

VINIKOR

Mi az a WASD?

GameSpy-t ti telepítettétek? ~10$-ért lehet frissíteni. Mi ez?

Garono

Talán a teljes verzióra frissít, bár nem hiszem...

GameSpy-t nem tettem fel, de nem is nagyon hiányzik. :) Múltkor volt olyan, hogy ingyenes játék kidobott miatta, azzal az indokkal, hogy tört példányom van. :lol:

WASD: véaesdé. Tudod. :D

nagygabor

Na, ezt én is kipróbálom. ;) Gépigény?

Garono

Röviden: nagy. :( Memória nagyon kell neki, 1 GB minimum. Enyém most ilyen: Intel Pentium D 2,8 GHz Dual Core, MSI alaplap és MSI GeForce 7300 GS 256 MB PCI-E, és 1024 MB memória, és néha még így is akadozik mindent maxra tolva, 1280x1024-ben. :D Fõleg olyankor, amikor sokan játszunk egy szerveren. :hááát: De az 1 GB memória csak két hete lett meg, mert ez kész konfiguráció volt, aztán alapból 512 volt benne. Addig nagyon akadozott. :S Aztán gyorsan vettem két 512-es Kingmax-ot. :P

nagygabor

Mérete? Mert nekem nem írja ki, csak kérdőjeleket. Már 340 megát leszedett, de nem tudom mire végez. (400-700k között jön)

VINIKOR

Be tudtam menni pályákra amik tök üresek voltak. Néhány vérfoltot találtam csak. Hol vannak az ellenfelek?

Próbálgattam a gombokat. "B"-vel eltüntettem a fegyvert. Csak boxolni tudtam. Hogy jön vissza a fegyver a kézbe?

Mi ez a távirányító: Link? És mik ezek a gránátok? Kézigránátot hogyan lehet eldobni?

Össze kell gyűjteni felszereleséket, hogy 100-as legyen a pajzsnál: Link meg az egészségügyi dobozokat: Link. Ezek mik? Van valami térkép ami alapján meg lehet találni ezeket? Vagy csak véletlenszerüen botlunk bele?

Amúgy eszméletlen a grafika! Lövésnyomok a falban: Link. Fraps-sal lassulás nélkül lehet felvenni, teljes képernyőben (1024x768-nál)!

@nagygabor:

1,8GB az exe.

Garono

Gránát: G, a képen épp felszedtél kettõt (alapból egy van). Távirányítóról fogalmam sincs, ezt még nem is láttam. :pislog: Aztán meg ne olyan pályára menj, ahol nincs senki. :D A szerverek listájában az is ott van, hogy melyik szerveren hányan vannak. Pl.: 7/18.

Életcsomag meg a pajzs alapból 100%-on van, de ha elfogy, akkor vehetsz fel újat.

Grafika meg tényleg szép! 8)

VINIKOR

Szerverlistánál semmi nem jön be: Link. Volt egy olyan üzenetem, hogy a reg key nem valós.

Késöbb:

Jaaa! A source-nál át kell állítani Internetre és Find servers-t nyomni: Link és a PunkBuster-t is engedélyezni a Client Settings-ben.

Garono

Hát persze! Amit ígényeltél CD-key, írd fel egy papírra, és a Profil menüpontban, vagy a szerverek listáján a Client Settings-ben add meg! Onnantól oké. ;)

Szerk.: ja, az is egy megoldás. :D

VINIKOR

Van egy ilyen földbe sülyesztett gépágyú: Link. Hogyan kell megfogni?

A fegyvert hogy kell szemhez emelni célzáshoz?

Melyik szerveren van nyílt tér? Kicsi idegesítőek voltak azok a mapok amiket eddig láttam, mert kis és zárt térben játszódtak.

Garono

Odamész a gépágyúhoz, és mikor kiír valamit megnyomod az F billentyût, s ekkor elvileg felveszi. Célozni a Shift-el lehet, nyílt tér meg például egy olyan pályán van, ahol erdõ van. A nevét nem tudom, majd ha találkozok vele megjegyzem. :)

Szerk.: na megvan, Bead Wood a pálya neve. ;)

VINIKOR

Mikor lövök valakit vagy gránátot dobok egy helységbe akkor kiírja, hogy találatom volt? Nem látom és ez elég zavaró mert nem tudom eldönteni, hogy sikerült-e a találat.

Van fekvő pozició? Gugolást megtaláltam de ezt nem.

Be lehet állítani, hogy mutassa melyik testhelyzetben vagyok (fekvő, térdelő, álló)? Hozzászoktam, hogy félszemmel ezt látom a bal alsó sarokban.

Multiba belépéskor játékosokra rá lehet keresni?

Ezeket hogyan kell használni: Link?

Kézigránátot lehet úgy dobni, hogy elötte kézbentartom és csak akkor dobom el amikor akarom? Kicsit fura a G-vel dobni.

(Garono: milyen névvel játszol?)