Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Word dokumentum képfájlként


Lalolib

Recommended Posts

Lalolib

HELP!! Nagyon fontos lenne megoldanom még ma egy problémát! Készítettem egy programfüzetet (A5 méret, 20 oldal, formázva, képekkel) Word-ben, amit a nyomda - mivel Mac-et használ - képfájlként kér oldalanként! Lehet tiff és jpeg is. Meg lehet ezt oldani? Reggel le kéne adnom, de egyszerûen nem találom a megoldást. Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

mizsi

a nyomdák általában valóban képfájlként kérik az anyagot. Ezért céleszerű már célprogramban dolgozni, melyek már automatikusan képfájlba mentik az anyagot. De ezzel, vagy ezzel még próbálkozhatsz, nem tudom, milyen lesz az eredmény.

Link to comment
Share on other sites

Lalolib

Mizsi, ha ez bejön, imába foglalom a neved! Köszi a tippeket! Mellesleg nekem is késõn szóltak, hogy a nyomdában Mac gépeken dolgoznak!

Link to comment
Share on other sites

mizsi

Sok szerencsét!

Link to comment
Share on other sites

Lalolib

A végén egészsen "kiokosodtam" ebben a témában! Egy hirtelen jött ötlettõl vezérelve felhívtam a nyomda fönökét (úgy este fél tiz magasságában) és megkérdeztem, hogy mit szólna a PDF állományhoz? Az lenne a legjobb, vágta rá, hiszen az platform független és tökéletesen beleilleszthetõ az általuk használt nyomdai programba! A meglepetés igazából akkor ért, amikor a 20 oldalas - képekkel, grafikákkal, felsorolás jelzõkkel - word munkámat az Adobe Acrobat néhány másodperc alatt tökéletes PDF állománnyá konvertálta, ráadásul beállítható nyomdai minõségben! Most már értem, hogy a cég ahol dolgozom, miért ragaszkodik annyira a Adobe programokhoz. (Igaz, én ajánlottam a Photoshop miatt. :) )

Link to comment
Share on other sites

zsoltchelsea

Ha megoldódott a probléma, akkor OFFolni is lehetne...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...