ARWEN 0 Share Posted September 4, 2006 sziasztok! segítség kéne. meg van nekem a karib-tenger kalózai jack sparrow legendája... és már az elején elakadok. ahogy elindul jack és will van ott egy láda amit kinyitottam. aztán átmentek egy kis hídon ahol lebírkóztak 3 õrt. aztán egy vízesés alatt ismét láda amit kinyitottam és egy kaput találtam ahol van egy forgó koponya és meg kell fogni a kapu nyitót és tekerni. meg fogni meg tudom és ilyenkor az egyik karakter magába szívja azt a koponyát de hamar el is engedi. mivel kell tekerni? ja és a legtöbb gombot átváltoztattam szóval nekem az a kis felfelé mutató kéz a space. köszi a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARWEN 0 Author Share Posted September 4, 2006 ahogy látom itt sem játszottak még ezzel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machado 0 Share Posted September 4, 2006 Én játszottam vele, de 5 perc után uninstall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARWEN 0 Author Share Posted September 5, 2006 jó de azon a hülye kapun túljutottál? ahol a forgó koponya van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted September 5, 2006 Nem hiszem, hogy öt perc után el lehet jutni oda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARWEN 0 Author Share Posted September 6, 2006 miért? amikor még a movie ment kikapcsoltad? az a forgó csont fej rögtön az elején van. kb 1 perc alatt el lehet oda jutni. te meddig jutottál el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiri 0 Share Posted October 4, 2006 Ugyan az a problémám. Hogy lehet elforgatni a kart? Ez így nem állapot, h. már az elején nem tudok továbbmenni. Kérlek, segítsetek, már el akartam adni a játékot kínomban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorinczti 0 Share Posted October 12, 2006 Helló! Nekem is lenne hasonló gondom a játékkal. Én még a ládákat sem birom kinyitni csak a három katonát gyõztem le. A koponyával is ugy szintén bajban vagyok. Elõre is köszi a segitséget ha lenne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorinczti 0 Share Posted October 12, 2006 Itt vagyok ujra és már annyit elértem hogy a ládák kinyilnak. Utána már sajna a kapu nyitás az nem megy. Valami talán nem lenne gömbölyü? Meglátjuk harcolunk még kicsit. Csá! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted October 13, 2006 A kapu kinyitásához kell egy kurbli, ami a video után jelenik meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiri 0 Share Posted October 13, 2006 Gyerekek, részletesebb leírást kérek szépen. Köszönöm. ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorinczti 0 Share Posted October 14, 2006 Eremit helló! Megfogom a halálfejet és akkor már olyan mint ha a kurbli a kezébe lenne. Forog is valami nyilszerü is de a kapu mégsem nyilik.Sajna nem tudom milyen videót kell megvárnom. Bocsi a tudatlanságomért de köszönöm a segiséget ha bõvebben tudnál irni róla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T 0 Share Posted October 20, 2006 Eggyet se féljetek srácok! Na az eleje pofon egyszerû, nemtudom hogy nem tudtok továbbjutni.... Én 2percig szenvedtem vele és sikerült! Amikor odamész a halálfejhez akkor meg kell nyomnod azt a kombot amire az a mutatós új be van állítva! Ha az megvan utána kiírja hogy forgasd, vagyis csak mutatja hogy körbe körbe, de ha ilyenkor nem csinálsz semmit akkor abbahadja! Most szerintetek egy kurblival mit kell csinálni?? TEKERNI!!! Jobbra => Fel, Jobbra => fel Ezt nyomogassátok gyorsan egymás után, míg ki nem nyitja a paput! ENNYI Na és lenne még egy kérdésem (igaz nemhiszem hogy valaki eljutott odáig ha már az elején nem tudtok továbbmenni): Szóval elérkeztem egy hajóra ahol valami kapitányt kell a végén megölni, de nem tudom sehogysem! Valaki tudna nekem segíteni?! Köszi By.: Ice-T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiri 0 Share Posted October 20, 2006 Kösz a segítséget, az alázást viszont nem. Azt persze, h. tudjuk, h. tekerni kell egy kurblit, de azt nem vágtuk, h. hogyan! Na elkezdek vele játszani 1 hónap után. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T 0 Share Posted October 25, 2006 Hát már épp itt az ideje Ha majd a hajós pályánál tartassz, akkor írj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koni 0 Share Posted November 9, 2006 Egy kis segítség kéne! A 3. pályán nem találom a térképet van valaki aki tudja hol van??? Légyszíves írjatok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T 0 Share Posted November 10, 2006 Szívesen segítenék, csak sajnos nemtudom melyik a 3. pálya. ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koni 0 Share Posted November 10, 2006 Van egy olyan rész ahol ki kell nyírni egy Jacoby nevû fickót és az után kezdõdik a 3. pálya, és mikor Jack és Elizabeth kezd együtt küzdeni, akkor az már a 4. pálya. A 4.-rõl pedig nem tudok tovább menni, mert a 3.-on nincs meg a térkép. Légyszi egy picit írj rendesebben! Üdv.:Gereby Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted November 11, 2006 A kútnál is van egy térképdarab! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koni 0 Share Posted November 11, 2006 A kútnál lévõ térképdarab megvan, de a kövit nem találom. Tudod hol van??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T 0 Share Posted November 12, 2006 Na megvan ár a térképdarab? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koni 0 Share Posted November 12, 2006 Én is eljutottam ahoz a pályához ahol egy kapitányt kell kinyírni valami hajón és én se tudom hogy kell. Semmi nem hat rá valaki segítsen!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T 0 Share Posted November 12, 2006 Ugye??? Én se tudtam megcsinálni! Egyszer próbáltam a kis Orlandóval aztán amikor ráküldtem a megavarázslatot, akkor levett valami minimálisat az életébõl, de utána lassan feljebb ment Szóval próbáltam már mindennel, de hiába ír: pedig jó lenne továbbjutni! Ha valaki tudja hogy kell továbbvinni, akkor írjon!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koni 0 Share Posted November 15, 2006 Hogy kell kinyírni a dagi, piros embert??? Állítólag a fõárbócnál kell valamit csinálni. MIT??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T 0 Share Posted November 16, 2006 Várjunkcsak.... lehet hogy valami hordót kell akkor rádobni, nem? Hol hallottad hogy a fõárbócnál kell csinálni valamit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts