Jump to content
GSForum - Segélyvonal

eFestival '06


Giraffe1

Recommended Posts

Giraffe1

2006. szeptemberében kerül megrendezésre az online és a multimédia szakma rangos eseménye, az eFestival 2006. A versenyen részt vehet bárki, aki az online gazdaságba újonnan lép be valamilyen internetes megoldással, multimédiás alkotással. A verseny célja, hogy ösztönözze az alkotókat minél színvonalasabb, minõségi magyar tartalmak elõállítására és szolgáltatására.

Pályamûveket az alábbi kategóriákban lehet benyújtani:

- A magyar kulturális örökség digitális megõrzése / eTudomány

- Mindennapjaink informatikája / eSzórakozás

- eEgészségügy / eEsélyegyenlõség / Közérdekû információ szolgáltat

- eLearning

- Elektronikus kereskedelem

A Fesztiválra nevezhet mindenki, aki rendelkezik a versenymû felhasználási jogával. A versenymû nyelve magyar, vagy ha többnyelvû, az egyik nyelv közülük magyar legyen. Elõnyben részesülnek a többnyelvû pályamûvek.

 

A versenymûnek 2006. január 1–tõl publikált multimédia alkotásnak, vagy a nevezés idõ-pontjában is mûködõ online szolgáltatásnak kell lennie.

 

A nevezési díj: 20.000.- Ft + 20% ÁFA azaz bruttó 24.000,-Ft, Ajánló felkérése esetén 10.000,-Ft + 20% ÁFA azaz bruttó 12.000,-Ft (Ajánlás a MATISZ által felkért szakértõktõl érkezhet)

A Magyar Tartalomipari Szövetség 2006-ban nyilvántartott tagjai számára egy nevezés díjmentes.

 

A nevezési határidõ: 2006. szeptember 22. 24.00 óráig, amely az Elektronikus Nevezési Lap kitöltésének, CD, DVD nevezése esetén a csomag postára adásának dátuma.

 

Díjak

1. Valamennyi kategória elsõ három helyezettje jogot nyer az „eFestival 2006 díjnyertes” logo használatára,

2. az eFestival 2006 kiadványában és honlapján való szereplésre.

3. További tárgyjutalmakat osztunk ki a nyerteseknek.

4. A döntõbe jutottak meghívást nyernek az eFestival díjkiosztó ünnepségére, amelyre a DAT Konferencia keretében kerül sor 2006 november 20-án.

5. A MATISZ a legjobb mûvek alkotói közül választja ki azokat a szervezeteket, amelyek az Európai Multimédia Fórum „Kiválóság a Multimédiában Díjára” (European Seal of Excellence) kerülnek ajánlásra http://www.multimedia-accelerator.com/seal/

 

A nevezéssel kapcsolatos részletek, további információk: Nevezési felhívás, Elektronikus Nevezési Lap, Részvételi Szabályzat, Díjazás, Korábbi évek nyertes pályázatai a www.matisz.hu weboldalon találhatók, illetve személyesen Sáfár Beától (Tel.: 213-5089, bsafar@matisz.hu).

 

---

 

Megjegyzés: miután több ajánló is olvasni fogja ezt a témát, ezért az esetleges komoly érdeklõdõknek itt is érdemes jelezni nevezési szándékukat. Amennyiben valamelyik ajánlónak megtetszik az adott oldal vagy CD/DVD, úgy azt jelezni is fogja a pályázónak, hogy az ajánló nevét a nevezési lapon feltüntethesse (ezzel megspórolva 12000 Ft-ot 8)).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...