Akos1994 0 Share Posted September 3, 2006 lenne egy gondom videókat készitek vele de pl.:egy 20-30 másodperces videó 100-200 megabájt közzzött van nem lehetne valahogy át álitani hogy ne legyen annyira nagy méretû a videó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzsi 0 Share Posted September 3, 2006 Ha jól tudom akkor a Fraps tömörítetlen avi-t készít ,de nem is találkoztam a beállításokban olyan lehetõséggel ,hogy más formátumba vegye az "adást". Kisebb mértû videót csak tömörítéssel lehet elérni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted November 25, 2006 Az én Fraps-em rendben feltelepül, de amikor nyomom a video capture hotkeyra beállított F4-et egyszerûen nem csinál semmit! Képet sem lehet vele csinálni! A beállítások rendben vannak, felismeri a hangkártyát meg minden, de mégse reagál ha az F4-et nyomom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOINT72 0 Share Posted November 26, 2006 Állítsd át másik billentyűre. Hátha a játék is használja valamire az F4-et. Fraps-sal csak játékból és internetes videóról tudsz felvenni és csakis akkor ha teljes képernyőn futnak ezek. A asztalról csak úgy nem lehet felvenni vele. Ahhoz más program kell, pl. a Camtasia (avi-ba, wmv-be), a CamStudio (avi-ba, flash-be) vagy a Wink (flash-be). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted November 26, 2006 Én simán az asztalról próbáltam vele felvenni. Nem tudtam, hogy csak a játékból lehet. Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts