Sanzi 0 Share Posted September 2, 2006 Akkor a gondolataim a következőek. Nekem az XP-m elég gyakran makacsolja meg magát, ami - talán- köszönhető a sok programnak, amit feltelepítek. Sőt, elég sok progit csak kipróbálás szinten használok, tehát felteszem, nézegetem egy pár napig, majd letörlöm. Egyszer régen hallottam az Ashampoo Uninstaller nevű progiról, ami lényegében a Windows beépített Programok eltávolítása funkciónak a "turbósítása". Valami hasonlót keresnék. Egy a lényeg: a program MINDEN részletét törölje eltáolításnál. A regből, a mappát, a fájlokat a dokumentumok mappában, tehát mindent. Állítsa vissza a program telepítése előtti állapotot, a telepített program fájlainak szempontjából. És itt a kérdés. Mit tudtok ajánlani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted September 3, 2006 Én ilyen feladatra a Ghostot használom. Idõkorlátos, vagy kipróbálás céljára telepített progi eltávolítását a Ghost mentés visszatöltésével maradéktalanul meglehet oldani. Az ilyen programokat mindig a C: meghajtóra telepítem, a véglegeseket a D: re. Ha D: re telepítek, mindig jön a Ghost mentés, így mindig az aktuális, mûködõ rendszer kerül visszaállításra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico 0 Share Posted September 3, 2006 Total Uninstall ez egy nagyon jó program, és tényleg mindent eltávolít a registrybõl is. Sajnos nem ingyenes. Kipróbáltam az ashampoo uninstallert is, ez a jobb szerintem. Most nem használom, nem vettem meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted January 10, 2008 Kicsit felhozom már ezt a témát. Szerintetek mi legjobb progi erre a célra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex99 0 Share Posted January 10, 2008 Hello Szerintem a Your Uninstaller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 832 Share Posted January 10, 2008 Szerintem is. Én mindig ezt használom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted January 10, 2008 Ez úgy mûködik, hogy el kell indítani ha installálsz valamit és akkor tudja, hogy mi került a gépre és hová, ezért le tudja szedni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 832 Share Posted January 10, 2008 Nem. Ezt csak akkor kell elindítani, ha el akarsz távolítani valamit. Indításakor feltérképezi a rendszert, s ha újonnan telepített szoftvert talál (a Windows frissítéseit is annak veszi), akkor azt pirossal jelöli. Az eltávolítás úgy mûködik, hogy ha el akarsz távolítani egy programot, akkor a Your Uninstaller elindítja az adott program saját uninstaller szoftverét, majd ha az lefutott, akkor feltérképezi, hogy az eltávolított program mit hagyott fenn maga után, s ránk bízza, hogy mi legyen ezekkel a fájlokkal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted January 10, 2008 Annyira alapos, hogy a pl. 30 napig használható progik bejegyzéseit is kiszedi, így ha újra rakom sem, nem szól, hogy már egyszer lejárt a 30 nap? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 832 Share Posted January 10, 2008 A 30 napos verziók nem távolítják el magukat a géprõl a tesztidõszak lejártával. Általában egyszerûen csak nem indulnak el. Tehát ha ezeket el akarod távolítani, akkor is segítségedre lehet a Your Uninstaller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted January 11, 2008 Így a korrekt, mert a "minden"-be az is bele tartozik! Kipróbálom. De nem a 30 napos progik miatt használnám, ez csak egy elvi kérdés volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts