Pentium XE 0 Share Posted September 2, 2006 Van egy sérült -nem biztos- .cda fájlom amivel semmit sem tudok kezdeni. Van olyan program ami kijavítja a .cda fájlom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentium XE 0 Author Share Posted September 14, 2006 Na, nincs ötlet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Silence 0 Share Posted September 14, 2006 Mitõl sérült? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentium XE 0 Author Share Posted September 14, 2006 Nem biztos hogy az. Azért gondolom mert, nem játssza le a Media Player Classic és nem tudom kiírni CD-re sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powermen 0 Share Posted October 14, 2006 Probáld meg átkonvertálni Mp3-ra egy probát meg ér.Egyébként az sem mindegy,hogy hogyan másoltad be a gépedre commanderben áthuztad a mappába,vagy média playerrel másoltad be mappába Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted October 15, 2006 Ha zenei CD-n van és nem tudod lejátszani, akkor nem a cda-fájl sérült. Azt csak a win mutatja cda-nak. Próbáld digitálisan lejátszani windows-zal. Amúgy mi nem játsza le? Az hi-fi-d?? És mi játsza le? Semmilyen szköz? 1 szám, vagy az egész CD? Esetleg ezzel nézd meg a lemezt és próbáld lementeni a kérdéses részt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powermen 0 Share Posted October 15, 2006 Nem tudja kiirni tehát gépen van nem lemezen de,hogy tette fel cda formátumba?Én ugy tudom,hogy audio cd-t bemásolni média playerrel lehet és az wma-ba teszi be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted October 16, 2006 Maqga a cda fájl NEM a zene, az csak egy "jelzés" a lemezen, hogy hol van a szám eleje és vége. Ha ezt a fájlt "lemásolod" a cd-rõl a merevlemezre, akkor azt nem tudod kiírni zeneként! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentium XE 0 Author Share Posted October 18, 2006 Utánanéztem és rájöttem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokolfajzat 0 Share Posted October 18, 2006 Minden esetre próbáld ki a clon cd-t . De az is a bökkenõ ledet hogy a potikai meghajtód kis lencséje kezd megvakulni. Vagy nagyon rá cuppan a bögöly szeme a cd-re. Ha 2 éves már nincs formában. Volt egy cd íróm az már olvasni alig birt. És az elsõ dvd-írot is jól kihasználtam õ is 2 év után be sem olvasott semijen lemezt és írni is csak 4x lehetett és nem is lehetett viszaolvasni csak uj dvd-író. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts