favago 0 Share Posted August 31, 2006 Sziasztok! Letöltöttem egy angol szótárat és "DATA FILE"-ban van. Milyen progival tudnam elindítani, vagy megnyitni segítsetek legyetek szívesek! Előre is köszönöm! ítség: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata László 0 Share Posted August 31, 2006 Egész pontossan avval a programmal, amihez készült. Ahonnan letöltötted, biztos ki van írva, mi alatt használható. A .dat kiterjesztés egyébként általános, nem specifikált adtfájlt jelöl, rengeteg program használja, azaz nem lehet megmondani, hogy hova tartozik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
favago 0 Author Share Posted August 31, 2006 Az egyik hubrol van csak a helyzet hogy mar nem tudom hogy honnan. ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmiki 0 Share Posted August 31, 2006 De melyik programhoz, melyik szótához töltötted le? Esetleg nyisd meg jegyzettömbbel és hátha megtalálod a progi nevét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
favago 0 Author Share Posted September 1, 2006 koszonom hogy probaltatok segiteni de kozben megtalaltam a megfelelo programot.A program neve GIB 3.1(Graphical Interactive Book). Légy szíves használj ékezeteket! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts