favago Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Sziasztok! Letöltöttem egy angol szótárat és "DATA FILE"-ban van. Milyen progival tudnam elindítani, vagy megnyitni segítsetek legyetek szívesek! Előre is köszönöm! ítség:
Bata László Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Egész pontossan avval a programmal, amihez készült. Ahonnan letöltötted, biztos ki van írva, mi alatt használható. A .dat kiterjesztés egyébként általános, nem specifikált adtfájlt jelöl, rengeteg program használja, azaz nem lehet megmondani, hogy hova tartozik.
favago Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Az egyik hubrol van csak a helyzet hogy mar nem tudom hogy honnan. ír:
vmiki Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 De melyik programhoz, melyik szótához töltötted le? Esetleg nyisd meg jegyzettömbbel és hátha megtalálod a progi nevét.
favago Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 koszonom hogy probaltatok segiteni de kozben megtalaltam a megfelelo programot.A program neve GIB 3.1(Graphical Interactive Book). Légy szíves használj ékezeteket! <PF>
Recommended Posts