tomee Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Nem emlékszem pontosan, melyik PC World-ben volt az kis segédprogram, aminek telepítése után írhatunk a PDF dokumentumba. Aki tudja kérem, jelezze!
arpsoft Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Szerintem ilyen nem volt, max PDF-be tudtál kinyomtatni valamilyen egyéb dokumentumot. Írni csak az Adobe Acrobat tudna bele, illetve egyéb Adobe termékek, amik be tudják importálni.
h.arpad Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Adobe Acrobat Pro-ban egyébként Tools -> Advanced Editing -> TouchUp Text Tool.
warynski Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Foxit Reader. Tools --> Typewriter menüpont. Én felraktam, próbáltam, használhatatlan...
warynski Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Igen, lehet szerkeszteni a szöveget, de a mentésnél beleír egy vízjelet szép nagy betükkel, hogy: Copyright stb. és közli, hogy ez a funkció csak a fizetõs verzióban mûködik. Ha neked fizetõs verziód van akkor értem a dolgot, ha nem, akkor áruld el, hogyan csináltad, mert nagyon jó lenne, ha nekem is mûködne...
fapuma Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Nekem is ingyenes verzióm van. Tudod: valamit valamiért.
firewolf Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Szerintem próbáld ki az Adobe Acrobat-ot. Nem tesz rá vízjelet és a netrõl le tudsz tölteni trial verziót ami általában egy hónapig használható ingyen. Az Acrobat 7-essel képeket is tehetsz a már meglevõ pdf-be... Link(Acrobat 7 Professional)
TheSaurus Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Igen, lehet szerkeszteni a szöveget, de a mentésnél beleír egy vízjelet szép nagy betükkel, hogy: Copyright stb. és közli, hogy ez a funkció csak a fizetõs verzióban mûködik. Ha neked fizetõs verziód van akkor értem a dolgot, ha nem, akkor áruld el, hogyan csináltad, mert nagyon jó lenne, ha nekem is mûködne... Egy aljas trükk: ne mentsd el, hanem nyomtasd ki, pl. a PDFCreatorral egy újabb PDF fájlba...
fapuma Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Húúúú hogy ez milyen ötlet... köszi, hasznos lesz nekem is!
Recommended Posts