Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PDF- be szeretnék írni!

Recommended Posts

Posted

Nem emlékszem pontosan, melyik PC World-ben volt az kis segédprogram, aminek telepítése után írhatunk a PDF dokumentumba. :(

Aki tudja kérem, jelezze! :ima:

:pápá:

Posted

Szerintem ilyen nem volt, max PDF-be tudtál kinyomtatni valamilyen egyéb dokumentumot.

Írni csak az Adobe Acrobat tudna bele, illetve egyéb Adobe termékek, amik be tudják importálni.

Posted

Foxit Reader. Tools --> Typewriter menüpont.

Posted

Adobe Acrobat Pro-ban egyébként Tools -> Advanced Editing -> TouchUp Text Tool.

Posted
Foxit Reader. Tools --> Typewriter menüpont.

Én felraktam, próbáltam, használhatatlan...

Posted

Igen, lehet szerkeszteni a szöveget, de a mentésnél beleír egy vízjelet szép nagy betükkel, hogy: Copyright stb. és közli, hogy ez a funkció csak a fizetõs verzióban mûködik. Ha neked fizetõs verziód van akkor értem a dolgot, ha nem, akkor áruld el, hogyan csináltad, mert nagyon jó lenne, ha nekem is mûködne...

Posted

Nekem is ingyenes verzióm van.

Tudod: valamit valamiért. :)

Posted

És nem írja rá a vízjelet mentéskor?

Posted

Vagyis komoly munkára nem használható. :(

• 4 weeks later...
Posted

Szerintem próbáld ki az Adobe Acrobat-ot. Nem tesz rá vízjelet és a netrõl le tudsz tölteni trial verziót ami általában egy hónapig használható ingyen. Az Acrobat 7-essel képeket is tehetsz a már meglevõ pdf-be...

Link(Acrobat 7 Professional)

Posted
Igen, lehet szerkeszteni a szöveget, de a mentésnél beleír egy vízjelet szép nagy betükkel, hogy: Copyright stb. és közli, hogy ez a funkció csak a fizetõs verzióban mûködik. Ha neked fizetõs verziód van akkor értem a dolgot, ha nem, akkor áruld el, hogyan csináltad, mert nagyon jó lenne, ha nekem is mûködne...

Egy aljas trükk: ne mentsd el, hanem nyomtasd ki, pl. a PDFCreatorral egy újabb PDF fájlba...

Posted

Húúúú hogy ez milyen ötlet... köszi, hasznos lesz nekem is!