HL2 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Miután kiszedtem a billentyûket, hogy megtisztítsam a billentyûzetet, visszarakás után a Space-t csak nehezen, középen lehet lenyomni, ha a két oldalán nyomom nem is érzékeli. Nem feszegettem, nem tört le semmi belõle. Nagyon zavaró, valaki tudna megoldást?
ProFiler Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Biztosan rápattant mindenhol? Esetleg próbáld meg újra leszedni és visszatenni. Ciao.
HL2 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Elõbb néztem, van benne egy drót aminek 2 vége be van hajlítva alapból. De mikor azt odahelyezem és rápattintom, teljesen leragad lenyomáskor. Csak kipattintással lehet eredeti helyzetbe hozni.
ProFiler Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Egyébként milyen billentyûzetrõl van szó? Ciao.
HL2 Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Egy Genius sima billentyûzet. (nem ledes, multimédia, stb.) Ne idézz be elõtted íródott hozzászólást! <PF>
ProFiler Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Az én Geniusomban (KB-16M) nincs semmilyen drót a space-nél. Lehet, hogy ott valami nagyon elhajolt. Ciao.
arpsoft Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 A régebbieknél van. Tegyél egy kis szilikonzsírt oda, ahol bepattan a billentyûbe a drót, meg oda, ahol a space mûanyag pöcke bemegy a gombot megnyomni. Ott szokott beragadni. Olaj nem jó, mert elfolyik, más zsír nem jó, mert megolvad és elcsöpög.
HL2 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 mostmár jó, próbálgattam visszarakni, aztán egyszercsak sikerült és most jó megint a space kösz a segítséget és javaslatot Szerk.: elfelejtettem, hogy nem szabad idézni
baga Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Heló, az a problémám, hogy nem tudok játék közben több gombot használni egyszerre - elég illúzióromboló ha nem tudok gyorsítani kanyarban, stb. Kipróbáltam vadiújat PS2-vel, régit USB-set, kicsit másként, de a para ugyanúgy fennállt mind2x. (OP: Win XP) Pontosítok: csak az új játékoknál van csak ez a para (pl: NFS underground, GTA Vice City), de Carmageddon II-vel nem volt semmi gondja...
grondby Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Miután kiszedtem a billentyûket, hogy megtisztítsam a billentyûzetet, visszarakás után a Space-t csak nehezen, középen lehet lenyomni, ha a két oldalán nyomom nem is érzékeli. Nem feszegettem, nem tört le semmi belõle. Nagyon zavaró, valaki tudna megoldást? Én ugyanúgy jártam, mint REdBlood de én nem tudom visszarakni helyesen. Nekem is Geniusom van. Segítsetek, mert nagyon idegesítõ. Köszönöm.
Recommended Posts