web Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Sziasztok! Olvastam az origon erról a program és nekiáltam én is kipróbálni a programot. Mindent telepítettem amit kért, és mégsem akar elindulni, de miért? A program.
root_kiskacsa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ezt a programot használtam én is. Teljesen Google Earth. Vagy mégsem?
web Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Elvileg jobb a Nasa programja mint a Google-é. Én arra lennék kiváncsi, hogy mennyire részletes, de nem akar elindulni a program.
nagygabor Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Annyival jobb, hogy ők saját anyaggal dolgoznak, és van benne elég sok oktatóanyag is. Tavaly ezzel a témával már foglakoztunk egy topicban. Lehet a "nagy átalakuláskor" kigyomlálták.
web Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Nem tudjátok, hogy miért nem akar elindulni nekem a program? Mindig hibát ír ki.
nagygabor Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Kell neki egy dx9c. Meg azt hiszem .NET 2.0 is.
Scorpion Spyke Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Egy másik topicban feltettem egy hasonló kérdést a progival kapcsolatban, és azóta már rájöttem a megoldásra. Az elején, amikor a beállításokat végzed, egyszerûen Cancel-ezd le az ablakot! Ha végigcsinálod, akkor hiba fog fellépni. De persze a nagygabor által javasolt összetevõket is fel kell telepíteni hozzá.
Recommended Posts