walker Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Üdvözlök mindenkit és kérném a segítségét annak aki tudja,hogy mi a megoldása a problémámnak! BS Playerrel nem tudok lejátszani zenét illetve egyes filmeket ( Divx,DVD) mert az alábbi üzenet jelent meg: BSplayer v1.36.825, Unhandled exception at EIP: 01D77E59 If you click 'Close' application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Floating point division by zero EZeroDivide Call stack: 00000000,01D77E59,0040367F Próbáltam már letörölni és a szoftverbázisról letölteni és újratelepíteni de nem változott semmi. Van más lejátszó is a gépemen, de van olyan filmem aminek a feliratát (SRT fájl) csak a BS Player tudta megjeleníteni. Lehet, hogy letöröltem a géprõl valamit ami miatt most ez a felirat látható? Sajnos angolul nem tudok így értelmezni sem tudom a hibaüzenetet.
root_kiskacsa Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Szia! Az angolról magyarra forditást meg tudod oldani -->itt<-- . Nem a legjobb de több mint a semmi . Egyébként semmi olyat nem ír a szöveg ami segítene . Próbáld úgy letörölni , hogy kiszeded a registrybõl , Vezérlõpult -> Program Hozzáadása / Eltávolítása ,utána a biztonság kedvéért keress rá a keresõvel , hogy "Bsplayer" , ha találsz még töröld ki . Ezekután indítsd újra a gépet , és telepítsd a BsPlayert :!: Ha ez sem segít akkor én sajnos nem tudom . Lehet , hogy a filmel van gond...
walker Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Köszönöm a tippjeidet, végigcsináltam amit tanácsoltál de sajnos nincs változás. A filmmel egyébként semmi baj mert korábban már többször is le tudtam játszani, sõt más filmek most is mennek a BSPlayerrel. Valószínûleg a hanggal lehet valami mert a zenéket sem tudom már ezzel lejátszani. Lehetséges, hogy inkább valamelyik kodeket véletlenül letöröltem mert a beállításoknál az Audióra kattintva ugyancsak megjelenik ez a hibaüzenet, de még nem tudom mit tegyek. Várom a további ötleteket.
root_kiskacsa Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Akkor a kodekkel lesz a gond . Eddig milyen volt rajta ?
walker Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Sajnos azt nem tudom mert nem vagyok nagyon jártas a számítástechnicában. Én inkább onnan közelíteném meg a kérdést, hogy milyen kodekek kellenek, hogy mindent le tudjon játszani. Tehát ha Te ezeket ismered akkor felsorolod és én a szoftverbázisról letöltöm majd telepítem és akkor meglátjuk mi lesz. Persze csak akkor ha ilyen mélységben ismered a témát.
walker Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Megtaláltam a megoldást: Telepítettem a ACEMegacodekpack-ot és most már minden OKÉ.
h.arpad Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Hát, azt hiszem ez volt a lehetõ legrosszabb megoldás. Alapszabály, hogy codec pack-ot nem illik telepíteni. Nagyon sok gondot okoz majd. :!:
walker Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Köszönöm a hozzászólásodat a témához csak azt nem értem, hogy ezeket a codekcsomagokat mire találták ki, illetve milyen célból érdemes letölteni. Örülnék annak is ha kifejtenéd, hogy a lejátszó programokhoz telepített codakcsomag milyen gondokat okozhat a gépemen továbbá várom az ötletedet, hogy az általam fent leírtakban mi a másik lehetõség, hogy ne jelenjen meg a hibaüzenet.
kakkanto Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Sziasztok! Igaz ez a kérdés nem ide tartozik, de nagyon örülnék ha végre lenne valaki aki tudna megoldást a problémámra. Az a bajom, hogy ha olyan filmet nézek ami 2 darabban van, akkor nem folytatja, ahogy régebben csinálta, hanem újrakezdi és addig ez megy amíg én nem léptetem tovább. Ez engem nagyon zavar, szóval kérlek segítsen aki tud...
Halasi Miklós Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A kodekpakkhoz annyit, hogy hiba esetén GSpottal kell megnézni a fájlt, az kiírja, milyen típusú és milyen kodek kell hozzá. Nem kell szegény rendszerre rázúdítani a világ összes kodekét. Csak megborul tõle a rendszer. kakkanto: Kapcsold ki az ismétlést és a Lejátszási lista beállításban pipáld be a Mindig adja hozzá a listához... kezdetû opciót.
Recommended Posts