Jump to content
GSForum - Segélyvonal

BS Player hibaüzenete


walker

Recommended Posts

walker

Üdvözlök mindenkit és kérném a segítségét annak aki tudja,hogy mi a megoldása a problémámnak! BS Playerrel nem tudok lejátszani zenét illetve egyes filmeket ( Divx,DVD) mert az alábbi üzenet jelent meg:

 

BSplayer v1.36.825, Unhandled exception at EIP: 01D77E59

If you click 'Close' application will be terminated.

Please report this info to the author with description what were you doing.

If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster.

Floating point division by zero

EZeroDivide

Call stack: 00000000,01D77E59,0040367F

 

Próbáltam már letörölni és a szoftverbázisról letölteni és újratelepíteni de nem változott semmi. Van más lejátszó is a gépemen, de van olyan filmem aminek a feliratát (SRT fájl) csak a BS Player tudta megjeleníteni. Lehet, hogy letöröltem a géprõl valamit ami miatt most ez a felirat látható? Sajnos angolul nem tudok így értelmezni sem tudom a hibaüzenetet. :fal:

 

Link to comment
Share on other sites

root_kiskacsa

Szia!

Az angolról magyarra forditást meg tudod oldani -->itt<-- . Nem a legjobb de több mint a semmi .

Egyébként semmi olyat nem ír a szöveg ami segítene . Próbáld úgy letörölni , hogy kiszeded a registrybõl , Vezérlõpult -> Program Hozzáadása / Eltávolítása ,utána a biztonság kedvéért keress rá a keresõvel , hogy "Bsplayer" , ha találsz még töröld ki . Ezekután indítsd újra a gépet , és telepítsd a BsPlayert :!:

Ha ez sem segít akkor én sajnos nem tudom . Lehet , hogy a filmel van gond... :upsz:

Link to comment
Share on other sites

walker

Köszönöm a tippjeidet, végigcsináltam amit tanácsoltál de sajnos nincs változás. A filmmel egyébként semmi baj mert korábban már többször is le tudtam játszani, sõt más filmek most is mennek a BSPlayerrel.

Valószínûleg a hanggal lehet valami mert a zenéket sem tudom már ezzel lejátszani. Lehetséges, hogy inkább valamelyik kodeket véletlenül letöröltem mert a beállításoknál az Audióra kattintva ugyancsak megjelenik ez a hibaüzenet, de még nem tudom mit tegyek. Várom a további ötleteket. :ötlet:

Link to comment
Share on other sites

root_kiskacsa

Akkor a kodekkel lesz a gond . Eddig milyen volt rajta ?

Link to comment
Share on other sites

walker

Sajnos azt nem tudom mert nem vagyok nagyon jártas a számítástechnicában. Én inkább onnan közelíteném meg a kérdést, hogy milyen kodekek kellenek, hogy mindent le tudjon játszani. Tehát ha Te ezeket ismered akkor felsorolod és én a szoftverbázisról letöltöm majd telepítem és akkor meglátjuk

mi lesz. Persze csak akkor ha ilyen mélységben ismered a témát. :bocsánat:

Link to comment
Share on other sites

walker

Megtaláltam a megoldást: Telepítettem a ACEMegacodekpack-ot és most már minden OKÉ. :D

Link to comment
Share on other sites

h.arpad

Hát, azt hiszem ez volt a lehetõ legrosszabb megoldás. :S Alapszabály, hogy codec pack-ot nem illik telepíteni. Nagyon sok gondot okoz majd. :!:

Link to comment
Share on other sites

walker

Köszönöm a hozzászólásodat a témához csak azt nem értem, hogy ezeket a codekcsomagokat mire találták ki, illetve milyen célból érdemes letölteni. Örülnék annak is ha kifejtenéd, hogy a lejátszó programokhoz telepített codakcsomag milyen gondokat okozhat a gépemen továbbá várom az ötletedet, hogy az általam fent leírtakban mi a másik lehetõség, hogy ne jelenjen meg a hibaüzenet. :hááát:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
kakkanto

Sziasztok!

Igaz ez a kérdés nem ide tartozik, de nagyon örülnék ha végre lenne valaki aki tudna megoldást a problémámra. Az a bajom, hogy ha olyan filmet nézek ami 2 darabban van, akkor nem folytatja, ahogy régebben csinálta, hanem újrakezdi és addig ez megy amíg én nem léptetem tovább. Ez engem nagyon zavar, szóval kérlek segítsen aki tud...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Halasi Miklós

A kodekpakkhoz annyit, hogy hiba esetén GSpottal kell megnézni a fájlt, az kiírja, milyen típusú és milyen kodek kell hozzá. Nem kell szegény rendszerre rázúdítani a világ összes kodekét. Csak megborul tõle a rendszer.

 

kakkanto: Kapcsold ki az ismétlést és a Lejátszási lista beállításban pipáld be a Mindig adja hozzá a listához... kezdetû opciót.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...