Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Segítségek

Recommended Posts

root_kiskacsa
Posted

Sziasztok!

Nem láttam ilyen topicot, ezért létrehoztam. Segítségeteket szeretném kérni. Leszedtem a Visual Styles Pack 2.0-t, elkezdem telepíteni, kiír valamit a StyleXpről , ezért föl is telepítettem a StyleXp-t , hátha így menni fog de nem.

Ötlet ?

http://www.kepfeltoltes.hu/060824/style_ww...ltoltes.hu_.jpg

Posted

Telepíts uxtheme patchet is. Ha jól tudom, akkor ez arra szolgál, hogy az xp az aláíratlan styleokat is engedje alkalmazni.

root_kiskacsa
Posted

Szia!

Letöltöttem és most megkeresem hova kell bemásolni, vagy mi helyére. Remélem rájövök :S

Edit : Arra jutottam hogy a Windows\system32\ -be kell rakni. De sajnos nem engedi használni, mert másik alkalmazás használja! :S

http://www.kepfeltoltes.hu/060825/uxtheme_...ltoltes.hu_.jpg

Ezt nem értem, pedig ami a StyleXP-ben van alapból, avval nincsen semmi baja, és rögtön alkalmazza is. :Sír: :upsz:

root_kiskacsa
Posted
:mérges: Nem értem, ma reggel még le is cseréltem az uxtheme.dll-t , úgy ahogy levan írva MiniDisc weboldalán. Csökkentett mód , átnevezni az eredetit stb., de mégis ez a hibaüzenet. :(( Valaki segítsen!
Posted

A pcworld 2006. augusztusi DVDmellékletében megtalálhatod az Unlocker 1.8.3 nevû ingyenes segédprogramot, amivel kiderítheted, hogy mi használja azt az állományt.

Ha nincs pcworld mellékleted, a program ingyenesen letölthetõ.

root_kiskacsa
Posted

Leszedtem mindenféle programot amit írtatok, de nem megy. :( Fenn van StyleXP is, abban amik benne vannak alapbol style-ok azok szépen mennek, de amit kinéztem magamnak, az nem akar menni. Pedig volt Patch + NeoWin-ről is leszedtem azt a programot, amit egy másik topicban említett SB, az sem segített. :(:mérges:

Posted

Akkor nem csökkentett mód, hanem parancssorossal próbálkozz. Az garantáltan sikerülni fog. (És úgy emlékszem az is le van írva az oldalon ... :hmm: )

root_kiskacsa
Posted

Megpróbálom.

Szerkesztve :

Kipróbáltam , parancssoros megolást minden félét DE NEM MEGY :(

Posted

Vannak biztosabb módszerek. Egyik:

Universal Uxtheme Patcher 1.3

Kicsit bonyolult: kattints a Here-re, várd meg, míg bejön a "Macintosh", utána írd be a neved, és a felső menüben a Downloadok között van. Tökéletesen működik a magyar nyelvű XP-vel is.

Másik:

Ezt letöltöd, elindítod, először bevonszolod az ablakába a system32-ből az EREDETI fájlt, majd Enter, és ugyanez az új fájllal, végül nyomsz egy yes-t, és kész. Ez egyébként bármelyik védett rendszerfájl lecserélésére jó.

Egyébként a "másik program használja" üzenet azért van, mert egyrészt a Windows használja, másrészt még védi is a csúnya hackelésektől. ;) Ja és épp emiatt a művelet idejére szigorúan tilos a számítógépben tárolni a WinXP telepítőlemezét, mert ha megtalálja, akkor visszaállítja a fájlt, és semmi értelme nem volt az egésznek. Ha végeztél, mindenképp csinálj egy újraindítást.

root_kiskacsa
Posted

Nos, sikerült megcsinálnom mindent, már szerintem réges rég, csak nem néztem meg a StyleXP-t, pedig ott volt minden az orrom előtt! :upsz: De most nagy az öröm :)

Posted

Tanulságképpen az utókornak: "valami használja" --> talán csak nem a StyleXP?! Nahát! :hááát:

A StyleXP a memóriában tartja az uxtheme.dll-t, és ott "foltozza" meg, hogy menjenek a saját Windows "skinek". Éppen ezért ha fent van a StyleXP, nincs szükség az uxtheme.dll feltörésére, hiszen ezt oldja meg a program. Más kérdés, hogy nem is lehet megtörni ilyenkor, mert a StyleXP kisajátítja magának.

Posted

Sziasztok!

Nem igazán tudtam, hogy melyik topicba is írhatnék, de ez tűnt a legjobbnak. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok saját boot képet csinálni, mert odáig ok, hogy lecserélem, de én egy saját képemet szeretném betenni. Van ehhez valami külön progi? Előre is köszi

Szerk.: Köszi Zico ki is próbálom, remélem bejön!

Posted

Van. Link A képet berakod a program könyvtátába(ott ahol a többi boot-skin is van), és azt kiválasztva változtatod meg. Gondolom én.

Posted (edited)

Az alap ötlet jó volt csak a preloader csíkot ugye külön meg kellet volna csinálni, ezért egy régi boot képet szerkesztettem át, és ugye így megmaradt a régi preloader, de köszi a tippet sikerült az a lényeg.

Üdv Jim Beam!

Ne rövidíts! (+ kellett --> meg kellett, 1 régi --> egy régi) És tegyél az írásjelek után szóközt! Köszi!

Edited by Spányik Balázs
  • 2 months later...
Posted

Hali.

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem mûködnek nálam az átlátszó(glass) skinek több programnál??Ez nagyon zavar engem,de nem tudom rá a megoldást.Például a Winamp sem viszi nálam az átlátszó skineket(5.31-es verzióm van, de régebbi sem viszi.)Vagy a WindowsBlind 5-nél a tálca az átlátszó, de az ablakok szélei nem. :\

Ha valakinek van valami ötlete, akkor szóljon, köszönöm. :)

Posted

Ha jól tudom csak a fizetõs Windowblinds 5 engedi meg az átlátszós ablakok használatát az ingyenes nem, meg nem árt egy Directx9es videókártya-báris nálam csak ekkor mûködött a dolog.

Posted

Egyszer itt a fórumon találtam egy nagyon jó oldalt, ahol még vista feeling-es ikonok is voltak .torrent fájlokhoz. Nem találom ezt a linket. Tudnátok segíteni?

• 1 month later...
Angyal Ferenc
Posted

A gép be és kikapcsolásakor az asztalon lévõ parancsikonokat és mappákat rövid idõre kijejöli,bekékiti,amit azóta csinál az XP amióta megpróbáltam az Internetrõl háttérképeket letölteni.A másik probléma,hogy egy Rainlender nevû naptárprogramot használok az asztalon,mely az XP-vel együtt töltõdik be és az elõbb emlitett letöltés után nem csak az asztalon jelenik meg a naptár,mint eddig,hanem minden megnyitott ablakban jelen van,például a fényképeim nézegetésekor is.Megpróbáltam a Rainlendert újratepiteni és átkonfigurálni is,de nem hoztak sikert.Mi állitódott el és hogyan lehet visszaállitani?A gép egyébként jól mûködik,talán ez csak szépséghiba? :?: